Scudo Sports

Ayakkabı kılıfı kışlık Termal mest su geçirmez sıcak tutan

semih59

Forum Bağımlısı
Tepki
1.406
İsim
Semih Saygın
Bisiklet
Scott
Arkadaşlar bugün bim mağazada ürünlere bakarken bu termal mestleri gördüm ve ayakkabıma yaparım diye satın aldım ve oldu 27,5 tl maliyet bu mestler s/m/l/xl/ olarak satılıyor ben 44 numara mtb ayakkabıma xl aldım oldu mestin altını falçata ile kallere göre kestim sonrası çakmakla kesilen kısımları dağladım isteyen arkadaşlar bimden alabilir veya linkini atıyorum iyi pedallar. (link) CIMG1692_800x600.JPGCIMG1693_800x600.JPGCIMG1694_800x600.JPGCIMG1695_800x600.JPGCIMG1696_800x600.JPGCIMG1697_800x600.JPGCIMG1699_800x600.JPGCIMG1700_800x600.JPG

Scudo
Ayakkabı kılıfım var ama bu proje oldukça ekonomik olduğu için bende xl olanından aldım bir tane,44 no ayakkabıma umarım xl uyar,2xl olsaydı onu alacaktım ama kalmamış.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
IMG_20210130_155448.jpg

Ayakkabı kılıfı

Kesinlikle harika oluyor ve paranız da cebinizde kalıyor.

Arkadaşlar görünce "Shimano'nun kılıfını mı aldın?" diye sorduklarında bir kahkaha atasım geldi, durumu anlattığımda çok şaşırdılar.

İhtiyacı olanlar mutlaka denesin derim.

Dosyalar

• IMG_20210130_155528.jpg
    IMG_20210130_155528.jpg
    59,5 KB · Okunma: 47
Ya arkadas ahahha aklina gelenden allah razi olsun bugun gordum kosturup gidip aldim ayagima giydim ayakkabi sigmadi geri goturup verecektim basliginizi gordum hayat kurtardiniz ahahah

Abi bisiklet ayakkabın spd ve shimano marka mı? Eğer öyleyse gidip bende bakayım derim.
ayakkabı rockrıder mtb kaller shımano git bak derim her ayakkabıya uyar sonuçta üzerinde s/m/l/xl/ yazılı kutularda 44 numaraya large oluyor

merak ettiğim bir konu var normalde mes ayakkabı içine giyilmez mi neden ayakkabı üzerine takıyorsunuz ? (espiri değil gercekten öğrenmek için yazıyorum )

• Beğen
Tepkiler: erman35
merak ettiğim bir konu var normalde mes ayakkabı içine giyilmez mi neden ayakkabı üzerine takıyorsunuz ? (espiri değil gercekten öğrenmek için yazıyorum )
Hocam bilirsiniz mest genelde köy gibi taşra gibi yolların çamuru çok olduğu belli yaş üstü insanların giyim şeklidir,hele tarla işiyle uğraşanlar daha çok lastik ayakkabıların içine giyiyor,rahmetli dedem abdest aldığı için giyerdi oradan hatırlıyorum,normal ayakkabı içine giymek için ayakkabınızı normal ölçünüzün en az 2 3 numara büyüğünü almanız gerekir,haliyle bisiklet ayakkabısının içine giyebilmemiz için en az 3 numara büyük ayakkabı tercih etmemiz gerekir,eee yazın ne yapacuuk?zaten bisiklet ayakkabıları ateş pahası bir taneyi zor alıyoruz:acpsnr: başka olumsuz yanıda ayakkabının tabanıyla alakalı,özellikle spd-sl (yol bisikleti için olan) ayakkabılarında ayakkabının zemin ortopedi çok mühim,mesti ayakkabı içine giydiğinizde ayak tabanı ayakkabı zeminiyle direk temas etmeyeceğinden ayak tabanında ağrılara sebep olacağı kaçınılmaz,o yüzden bisiklet ayakkabısı içine giymek zor,gibi aklıma gelen bu sebepleri var.

Son düzenleme:
Hocam bilirsiniz mest genelde köy gibi taşra gibi yolların çamuru çok olduğu belli yaş üstü insanların giyim şeklidir,hele tarla işiyle uğraşanlar daha çok lastik ayakkabıların içine giyiyor,rahmetli dedem abdest aldığı için giyerdi oradan hatırlıyorum,normal ayakkabı içine giymek için ayakkabınızı normal ölçünüzün en az 2 3 numara büyüğünü almanız gerekir,haliyle bisiklet ayakkabısının içine giyebilmemiz için en az 3 numara büyük ayakkabı tercih etmemiz gerekir,eee yazın ne yapacuuk?zaten bisiklet ayakkabıları ateş pahası bir taneyi zor alıyoruz:acpsnr: başka olumsuz yanıda ayakkabının tabanıyla alakalı,özellikle spd-sl (yol bisikleti için olan) ayakkabılarında ayakkabının zemin ortopedi çok mühim,mesti ayakkabı içine giydiğinizde ayak tabanı ayakkabı zeminiyle direk temas etmeyeceğinden ayak tabanında ağrılara sebep olacağı kaçınılmaz,o yüzden bisiklet ayakkabısı içine giymek zor,gibi aklıma gelen sebepleri var.
teşekkürler ben spd kullanmadığım için normal numara bakayım ( ayaklarım çok üşüyor :) )

Konu hort
Paylaşım çok yararlı bende deneyeceğim teşekkürler..
Alkol kullanmak isteyenler kimyager bizim gibi bisiklet kullanmaya çalışanlar da böyle böyle MacGyver olduk...

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Konunun orjinalini de atayım, daha fazla deneyim içerir: Ayakkabı kılıfı yöneticiler nasıl görüpte birleştirmemişler hayret :)

Geri