seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 17.581
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Spd pedalın arka kısmında artı eksi sertlik ayarı var,ilk kullanımlarda onu en yumuşak konuma getirin ki ayağınızdan çıkması kolay olsun,iyice alışınca sertliğini arttırıp daha zor çıkmasını sağlayabilirsiniz,kal ayarınızıda zamanla deneme yanılma yöntemiyle size en uygun kullanıma getireceksiniz,herkesin kullanım şekli ayak basma şekli hatta bacak uzunlukları bile farklı,o yüzden bu kal ayarının bir standardı yok,kalin ayar vidalarını iyice sıkın ki ayarladığınız şekil bozulmasın,mümkün mertebe alışıncaya kadar araç trafiğinin çok olmadığı yerlerde alıştırma yapın ki hem ayağınız hemde pedal ve kaliniz alışsın.Bugün ilk kez ayakkabıları deneyimledim. İlk başta kali pedala sokmakta çok zorlandım ama denedikçe daha kolay girmeye başladı. Çıkartma konusunda da epey zorlandım. Bildiğin çıkmıyor yani özellikle sol taraf daha da zor çünkü sağı çıkarınca pedaldan tam destek alamadığım için sol taraf daha zor. Acaba aniden mi ayağımı dışa çevirmeliyim sanki öyle daha iyi. En fazla ilginç gelen şey pedal çevirdiğimde bacaklarımı ve ayak pozisyonumu bisiklete çok yakın hissettim kalleri bir kez daha ayarlayacağım. Son olarak sol ayakkabının kali resimdeki gibi kaydı tam olarak yay çizgisinden sola kaydı bu normal mi yoksa daha fazla mı sıkmalıyım 313665 dosyayı görüntüle