Scudo Sports

Ayaklı pompa tavsiyesi

Scudo
Ben Zefal'in basınç göstergeli Ayak pompası var 160Psi basabiliyor çok memnunum her bisikletçinin evinde olması gerek bence.

292175384_0.jpgBunu kullanıyorum. İnce ve kalın sibobu var, hafif ve taşınacak kadar kompakt. Memnunum. Malzeme kalitesi kaliteli pompalarla göre baya az.

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
@Hasan Ç. Memnunum, fiyatına göre gayet kaliteli bir pompa, erdoğanlar bisikletten almıştım ilk aldığımda bir sorun oldu götürdüm yenisi ile değiştirdiler 2-3 aydır kullanıyorum sorun yok. Ben decathlon da satılan (link) yı da tavsiye ederim, topeak max hp'den biraz daha kaliteli geldi bana, 100 TL ye onu da düşünebilirsiniz.

@Yusuf G. @Hasan Ç. Aynı ürünü kullanıyorum parasını gerçekten hakediyor. 140 psi ya kadar basabiliyor. (link) Bu tip pompalar genelde 150TL civarında satılıyor.

İnternette alışveriş sitelerini dolaşırken şöyle bir ürünle karşılaştım arkadaşlar. Bu tip elektrikli oto pompaları bisikletler için uygun mudur?

Dosyalar

• Capture+_2017-09-24-17-29-41-1.png
    Capture+_2017-09-24-17-29-41-1.png
    53,4 KB · Okunma: 22
@avcelikbilek Daha önce analog göstergeli ucuz bir model kullanıyordum bisiklet için belirli psi ın üzerine çıkınca doğru değerler vermiyordu, 120psi gösterirken 80-90psi oluyordu, sizin paylaştığınız ürün kaliteli görünüyor, 120psi a kadar da basabildiği belirtilmiş ama denemek lazım, ne kadar sürede basıyor ve 100psi üzerinde çok zorlanıyor mu?

• Beğen
Tepkiler: avcelikbilek
@avcelikbilek Ona yakın fiyata Black & Decker almak bence daha mantıklı, şu ürün (link)

• Beğen
Tepkiler: avcelikbilek
Çok güzel bir başlık olmuş, faydalı bilgilerle dolu. Bir sorum olacak.

Bu ayaklı diye geçen pompalarda, kuvveti üst vücutla vermek gerekiyor. Bir de, boyutundan ötürü taşınabilirliği bir zor görünüyor bunların.

Bir de şu tür ayakla basılan pompalar var: (link)

(link)

Hiç kullanmadım ama pedala ayakla basıldığı için tüm vücudun ağırlığı kullanılabilir, böylece istenen basınca daha hızlı ve kolay ulaşılabilir gibi geldi.

Bu türden pompa kullanan hiç oldu mu?

XLC markası güzel bu olayda tavsiye edilir

Murcell p38bc01 pompa aldım çok memnunum. fiyat performans 10 üzerinden 10 kesinlikle bu fiyata rahatlıkla tavsiye edebilirim. Basınç göstergesi var ve doğru çalışıyor. Menşei p.r.c. fakat kendimce kalitesi çok iyi. 2 - 3 yüklenmede 120 psi görüyor. max 120 psi. saat göstergesi max 160 psi. kendi lastiğimde 120 üzeri zor basıyor. zaten lastik max 120 psi belkide bunun için olabilir. sonuç olarak kesinlikle tavsiye edebilirim. tur öncesi evde basıp rahatlıkta yola çıkabilirsiniz. fiyat 39.90 ben bu fiyattan aldım. n11 den.

188050 dosyayı görüntüle188050 dosyayı görüntüle188050 dosyayı görüntüle188050 dosyayı görüntüle

188051188051

Geçen sene Erdoğanlardan almıştım..İşimi görüyor,tavsiye ederim..Erdoğanlarda bitmiş,başka sitelerde bulabilirsiniz;
(link)

Geri