Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ayaklı pompa

55-60 kadar basmıştım en çok. Benzincide kontrol ettiğimde çok yakın değerdeydi lastik basıncı. Göstergeye göre 85-95'e kadar da çıkabiliyor hatta son gösterge değeri 145 psi ama pratikte o basınca çıkınca pompanın başına bir şey gelir mi bilemiyorum. :) Deneme şansım olmadı. Bunun dışında tek sorunu göstergede psi değerleri yok. Bar ve kPa var. Kendiniz çeviriyorsunuz birimini. :)

• Beğen
Tepkiler: fatihbugra
Scudo
O gösterdiğiniz pompa amortisör pompası yalnız...

@Mehmet Altuğ
Evet haklısınız sanırım 400 psi bana da anlamsız gelmişti teşekkürler

Arkadaşlar bu (link) evde kullanmak için iyi midir?

@serchester

Bisiklet lastiği şişirmek için iyi değildir. Şişme bot veya futbol topu için iyidir.

Göstergeli bisiklet pompası tavsiyeniz nedir pahalı olmayan?

@serchester
Hocam görece fiyatı düşük olan ürünler de doğru ölçüm yapmayacaktır. Mümkün mertebe iyisinden alınmasını tavsiye ederim. Benim eski bir ayaklı pompam var, 7-8 PSI yüksek ölçüyor olması gerekenden.

@serchester
(link)
Bu pompayı kullanıyorum, taşınabilirliği hariç bence çok iyi. :harika:Hem araba sibobu hemde preste sibobu destekliyor.Aslında göstergeli el pomparlıda var ama bana yüksek psilarda çok zorlacak gibi bir his uyandıryorlar nedense. :)
ur_1346_1257.jpg

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
100 psi üzeri rahatlıkla şişiren btwin 900 var, tabi ayaklı istersen. Geçen sene 100 liraydı şimdi 160 olmuş

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Yol bisikleti kullananlara şiddetle tavsiye ediyorum:Topeak Joe Blow Sprint

187558

Şehir bisikleti veya dağ bisikleti kullananlar ayaklı pompa kullanmasa bile olabilir.Bana fazlasıyla yetiyordu.
Sedona mini pompa;her türlü isteğinize çok rahatlıkla cevap verebilir.Bana göre bisiklet dünyasının fiyatına göre en sihirli ürünü Sedona Pompa
187560

@hamlet2006
göstergeli değil galiba bu. neye göre basıcaz psi'yi

@serchester

En kalitelisinden ayaklı bisiklet pompaları bile lastiğin içi basıncını değil, pompanın bastığını gösterir.Önemli olan lastiğin basıncını görmektir ki bunun için de iyisinden lastik basınç göstergesi almak gerekecektir.

Decathlon 900 serisi pompayı alabilirsiniz. Hem dayanımı hemde kullanımı açısından gayet uygun bir kullanımı var. Tavsiye ederim.

Geri