Scudo Sports

Aydos Mountain Bike Park

Scudo
@Hayrettin @bekir gençer Konuyu canli tutalim diye ve milletin haberi olsun diye tekrar yazmak istedim (aksoyyavuz kullanici adli uye benim hesabimi kapattirdim) Bu pazar gunu parkura tekrar gitmeyi planliyoruz tahmini 5-6 kisi oluruz diye dusunuyorum. Parkur hakkinda kisaca bilgi vereyim. Suan onceden yapilan rampalar ya da cornerwalllardan eser kalmamis fakat parkur acik ve downhill icin musait yoldaki engel olabilecek kayalari ayikladik ve virajlara biraz daha egim kazandirdik. Havalarin boraz daha iyilesmesi ile calismalara devam edecegiz eger yardimda bulunmak isterseniz cekinmeden gelebilirsiniz (gelip parkurdan bir kere inseniz bile yabani otlarin cikmasini engelleyerek yardimci olabilirsiniz) Bunun yaninda parkur yeterli seviyeye ulasabilirse tekrar onceden hedeflenmis bir Dh yarisi duzenlemeyi planliyoruz. Takipte kalin

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Gitmenizi tavsiye ederim şimdiki hali @yavuzselima sayesinde daha da güzel . Rock Garden daha da evcilleştirildi , Corner wall eklendi , Kicker tarzı mini ramp kuruldu... ve dahası :D bu haftasonu gelemiyeceğim ama başka günlerde aranızda olurum umarım "Mountain Goats Downhill Takımı" çalışıyor...

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Takibimdedir, destek vermek isterim

Arkadaşlar Bisikletim downhill için tam olarak uygun diyemem ama downhill aksiyonlarını canlı canlı görebilmek için yardımcı olmak isterim. konuyu takibe alıyorum. gelişmelerden çalışmalardan haberdar olalım

Her türlü soru ve isteklerinizi ozel mesaj ya da bu konu altinda olarak bana iletebilirsiniz. ;)

Edit; Şuan parkı haftalık olarak kullanmaktayım

Tepedeki yangın kulesinin orası değil mi? Bir ara 5-6 kişi temizliğe gitmiştik geçen sene hatırlarsan. Duruma göre yine Bir pazar gelebilirim... Şu an pist ne durumda bilginiz var mı?

@B4ttleFieldEr Şuan pist temiz durumda yaklaşık 5-6 metrelik biryede çalılar var sayılır biraz rahatsız edebilir fakat endel olmuyor. Bunun yanında eğrekti otları bu dönemde yeşermeye başlıyor pistin giriş kısmında biraz olabilir ama mapanmamıştır mac 5-10cm civarındadırlar yani yolu bulabilirsiniz ve gidişinize engel olmaz

• Beğen
Tepkiler: B4ttleFieldEr
bende bi rampa yaptım 65 cd yükseklikli bi ara oraya yerleştirecemde (kırmazlar inşallah) :D

rampa yapsak 2-3 yere daha güzelcene çok iyi olur bi pazar çıkmak lazım

DSC_0016.JPG DSC_0019.JPG DSC_0020.JPG DSC_0022.JPG

pazar günü aydosta olacağım etrafı biraz şenlendirmek için düzeltmeler yapacağız gelmek isteyen olursa haberleşelim

Dosyalar

• DSC_0015.JPG
    DSC_0015.JPG
    143 KB · Okunma: 24
  • DSC_0018.JPG
    DSC_0018.JPG
    120,9 KB · Okunma: 21
  • DSC_0021.JPG
    DSC_0021.JPG
    152,3 KB · Okunma: 21
  • Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
perşembe ve pazar gübü aydosa gideceğiz parkur düzeltme onarım ve yapımı için gelmek yardımcı olmak isteyen olursa bekleriz

+

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Aydos Dağı'na yol bisikleti ile tırmanmak için asfalt yol var mı acaba ?

@Tolga Çelebi Bir ümitle gittim baktım her tarafına fakat yok :( Çevresindeki araç trafiğine açık dağ yolu var işte...

Hortlatalım gidenler hala var mı?

@Muhammet Ali Bulut
Hocam ne zaman buluşup ne zaman gidiyorsunuz bu gibi bilgileri paylaştığınız bir grubunuz vs var mı acaba :)

Geri