TontonCocuk
Daimi Üye
- Tepki
- 817
- İsim
- murat
- Bisiklet
- Bisan
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 4 ay önce fsa aynakolu olan bir yol bisikleti aldım. 25 güne kadar hiç bir sorunu yoktu. Bir gün yolumun son 5 km sinde aynakol gevşedi ve sol bacak çıkacak gibi oldu. Bisikletçiye gittim vidayı sıktılar. Daha sonra 3 5 gün sorun olmadı ve yine aynı sorun çıktı. Şimdi ise 5 km de bir aynakolun vidasını alyanla sıkmam gerekiyor.
Çözüm olarak bir arkadaş loctite 243 tarzı yapıştırıcılar önerdi. İstanbulda ikamet edip elinde bir kullanımlık verebilecek arakdaş var ise çok sevinirim.
yada bu işin başka bir çözümü olabilir mi? Yada sıkıntı başka bir şeyde olabilir mi?
Deneyimlerinizi veya düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bir de sol aynakolun orada yamuk bir yüzük var. Ama uçları bitişik değil. Bu konu altında onu da sormak istiyorum. Bunun bitişik olması mı gerekir.
Çözüm olarak bir arkadaş loctite 243 tarzı yapıştırıcılar önerdi. İstanbulda ikamet edip elinde bir kullanımlık verebilecek arakdaş var ise çok sevinirim.
yada bu işin başka bir çözümü olabilir mi? Yada sıkıntı başka bir şeyde olabilir mi?
Deneyimlerinizi veya düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bir de sol aynakolun orada yamuk bir yüzük var. Ama uçları bitişik değil. Bu konu altında onu da sormak istiyorum. Bunun bitişik olması mı gerekir.