Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B. Erbil with strenght of steel

@cparlakgul

tebrik ediyorum sizi, iki vidayı sıkmayı başarabildiğimizde yada küçük bir ayar yaptığımızda zevkten dört köşe olurken, sizin bu işten aldığınız hazzın tarifi yoktur zaten, dediğiniz gibi, bunu siz yaptınız, daha harika ne olabilir ki :)). tekrar tebrik ediyorum...

Scudo
@kayhan

değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum, yarışıyor musunuz merak ettim doğrusu? Öte yandan seyretmesi ayrı bir zevktir tavsiye ederim, heleki kendi uğraşlarınızla emeğinizle yaptığınız bir bisiklet ise.. Kandırılmamanız konusunda ayrıca tebrik ediyorum, ancak yokuş aşağı pedal çevirmezken esneyen bir bisiklet size enerji kaybettirmekten ziyade sürüş zevki kazandırır, öte yandan karbon kadrolar kesinlikle teknoloji harikaları, karbon bir bisiklete sahip olduğunuz için kutlarım, bol pedallar

evet yarışıyorum. esneyen bisiklet sürüş zevki kazandırmaz aksine altınızda sallanan şey güvensizlik getirir. karbon bisiklete sahip olmak tebrik edilecek bir husus değil.. birkaç sene sonra bisikletlerin yüzde sekseni zaten karbon olacak.

bu güzellik ile yaptığım bir antrenmanı sizlerle paylaşmak istedim

çıkış noktam haseki fatih, unkapanını izleyerek karaköy, beşiktaştan geçerek ortaköy ortaköyden istinye x2, hacıosman( uzun ve dik bir yokuş araba ile okadar dik gelmemişti) maslak levent beşiktaş karaköy sirkeci derken tramvay yolundan tekrar haseki fatih

toplamda 61 km lik bir tur oldu ve ortalamam 32 km/sa idi destekleyen herkese teşekkürlerimi sunarım

Konuyu yeni görüyorum.Ayıp ettim gerçekten.Hayırlı olsun,güle güle kullan bu bebeği.

Bu arada maliyeti kısmında özelden görüşebilirsek sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Parlakgül
@kayhan

hala duruyorsa sizden alabilirim ihtiyacınız yok ise, teşekkür ederim

@Sertaç EKİCİ

ayıp etmekte neymiş abi, olur mu öyle şey:) teşekkür ederim iyi dilekleriniz için böyle birşeyin yapılabileceğini daha çok insana gösterebilmek için elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
@cparlakgul

1 yıl olmus fakat diğer konuyu tek tek takip ederken kendimi burda buldum :) Cidden süper olmus imrendim valla :)

Daha önce de konuyu incelemiştim ancak bakmaya doyamıyor insan, Burçak Erbil'in ellerine sağlık size de hayırlı olmasını dilerim...

İlk gününü hatırlıyorum bu bisikletin..şu sınav derdi olmasaydı da bir tane de kardeş yapsaydık şuna. Olucak ama :)

Kısmet olursa bi gün kaçırayım şu canavarı :)

Geri