Yunus Emree
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 145
- Bisiklet
- Sedona
Arkadaşlar 2 çift yeni balata almam lazım kaliperimin desteklediği balata 30-45 tl arasında değişiyor. Y8ES98030 şeklinde kodlar var bir de b01s kodu. B01S şeklinde arattığımda türlü türlü balatalar çıkıyor. Hangisi benim bisiklete uygun doğru düzgün bilgi yok. M395 kullanıyorum shimano teknik kitapta Y8ES98030 kodlu balata uygun diyor. Aratıyorum M 485 balatası çıkıyor.
Uygun olan balata 31 lira, bir de pedalla sitesinde y8c998050 diye balata varmış sorarak öğrendim. Bu balata 25 lira.
Şimdi sormak istediğim bu kodlar neyin neyi nesi frenime en uygun balata hangisi, b01s yazan bütün balataları kullanabilir miyim? Kullanıma bağlı olacak ama balataların dayanım süresi ne olur, kaç km dayanır?
Uygun olan balata 31 lira, bir de pedalla sitesinde y8c998050 diye balata varmış sorarak öğrendim. Bu balata 25 lira.
Şimdi sormak istediğim bu kodlar neyin neyi nesi frenime en uygun balata hangisi, b01s yazan bütün balataları kullanabilir miyim? Kullanıma bağlı olacak ama balataların dayanım süresi ne olur, kaç km dayanır?