Scudo Sports

Bacak Kılları Hk.

ben de bunu anlamıyorum, kıllı olsanız n'olacak? takmayın bu kadar kafanıza. :D

Scudo
@cumali55 7 seans komple 1500 üstelik bitme garantili
Bacak, koltuk alti, gögüs,kollar ve seytan ücgeni genital bölge :))

@googoo__
ben de bakmıştım geçen gün bir yere ama seans ücreti sanmıştım o yüksek ücretleri. eğer gerçekten komple 1500 ise müthiş hocam.
2000'e de razıyım ben.
bacaklar,kollar,göğüs-karın ve omuz-bel bölgesini tamamen temizlemek müthiş olur. kıllar bir işe yaramıyor, sırf görüntü kirliliği ve pislik.

Fazla traş cildi bozar:) bakış acısı tabi faydalı bilgiler için teşekkürler :)

kıllarımızla mutluyuz :) şaka bir yana bencede traş makineleri daha kullanışlıdır, sık sık yapacak olsanda canının yanma durumu yok

@googoo__
şu adreste bacak yazmayı mı unutmuşlar yoksa erkekte bacak lazer epilasyonu yapmıyorlar mı? hani çok büyük bir bölge ya, beki o açıdan yapmıyorlardır. çünkü kadına bacak kısmını yazmışlar ama erkekte yok.
acaba unutmuşlar mı?
(link)

@cumali55 gecen hatta kampanya vardi 899 liraya komple ama yaz bitti ölü sezonda indiriyorlar, fiyatlar su an 1500 ama ocak ayinda dusururler yine, laserin bir kac cesidi var alexsandr'i tavsiye etmiyor kimse, en iyisi soprano diod laser

Pislik ve zaman kaybindan baska hic bir sey degil anasini satayim
Bende kis aylarinda basacagim
Parayi ne kadar kil tüy varsa kurtulacagim sakallar falan ne varsa, kil olarak bir tek kafamdaki saclari birakacagim :))

Herkese merhaba
Öncelikle bu sporun hakkını vermeye çalıştığım için bacak kıllarını alıyorum diyeyim.
Ama bizler için performansa etkisi yok denecek kadar az, yaralanmalarda iltihap kapmaması için (tüyler büyük oranda mikrop barındırır, yaralanma durumunda temizlenmediği takdirde enfeksiyon kapması daha kolay olur. Tüylü bir bacağı da temizlemek cidden zordur) ve masaj uygulamalarında kolaylık nedeni ile kılların alınmasını tavsiye ediyorum.
Hatırlatma : Traştan sonra 1-2 gün içinde antreman yapmamak tavsiye ediliyor. Kıl ilk uzama aşamasında bacak enerjisini kullanır diye bir şey okumuştum. Açıkçası araştırmadım ama uygulamada farkettim. 2-3 kez traştan hemen sonra çıktığımda nedense diğer günlerden daha fazla zorlanmıştım

kıllarını kesme onlara sahip çık. onlar senin bi parçan

Senelerdir bacakları alıyorum. Epilasyon makinası ile alıyordum ama bi süre sonra acısına katlamak inanılmaz zor oluyor o yüzden son zamanlarda Traş Köpüğü sürüp Blue 3 Jiletle alıyorum daha rahat ve acısız oluyor.. Şuana kadar sert çıkma gibi bir olaya rastlamadım.

@Volg

Volg. Bengay kasların çabuk ısınmasının yanı sıra kasları gevşetmek ve varsa ağrıyı geçirmek içinde kullanılır.

• Beğen
Tepkiler: Volg
Yok daha neler hayatta yapmam öyle birşey. Saçımı bile sadece berber keserken tarıyor 3 ayda bir bacak kıllarımı alacakmışım ya bi git işine olmaz diyorum

Zamanında bundan yıllar yıllar önce yaklasık 10-13 yasları arasında bacaklarda benim neden kıllar cıkmıyo nezaman cıkıcak diye sabırsızlanan bi benmiydim şimdi ne degişştide almaya calısıyoruz ki. 1cm kadar uzunlugu var hep öyle kalıyo ve bakıma ihtiyacı yok . Alıpta kendime neden fazladan iş cıkarıyım ki. Benimde hiç yapmıycam seyler arasında.

• Beğen
Tepkiler: M.Fatih
"Zararlı olsa kılsız yaratılırdık." Vücut ile ilgili yapılan sağlık dışı fantezilerde hep bu görüşteyimdir. Elbette böyle değişik fantezileri olanlara da saygılı olmak gerekir.

Tek bıcaklı permatik ve köpük. Neredeyse tüm dünyada amatör bisikletciler bu ikiliyi kullanıyor. Acıya katlanırım diyorsan ağda. Ağda da kılların çıkış yönüne sürüceksin ağdayı çekerken ters yöne. Param var temelli kurtulayım diyorsan ev tipi lazerler var philips vs. 3 seansda yüzde 90ı döküyor bizzat tecrübe edindim ama biraz tuzlu işte. Kıllarımı alırsam ya daha kalın çıkarsa diye endişelenme. Kılların erkekliğin şanı olarak görüldüğü bi toplumdayız. Kılların kalın çıkması bir sorun değil yani. Sorun gibi gözükmesinin tek sebebi toplumun kadınlara yıktığı sosyal ve seksist normların sonucu.

not: nasıl alırsan al ilk çıkmaya başladıklarında deli gibi kaşınacaksın.

hamam otu bütün bitkisel ilaç satan veya aktarlarda bulunur hemde çok ucuz , ama kesmesen daha iyi gibi millet çok garipsiyor tabi ailedede sıkıntı oluyor erkek adamsın takma yok kılım gözüküyor falan şahsen bendede aşırı derece var ama hiç umursamıyorum performansa veya rüzgar kesmesinede bir fayda edecegini sanmıyorum

Geri