Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bacak kıllarını ne yapmalı?

@QWEZXC

kötü haber vereyim, lazer için de en azından 5-6 kez tüy almaya devam etmek zorundasınız, çünkü lazer atımları sadece büyüme evresini tamamlayıp dökülme aşamasına gelmiş kılların %20'lik kesimine etki ediyor. diğerleri yine çıkmaya devam ediyor.

Scudo
Al bi bodygroom traş makinesi bak keyfine kardeşim ;)

Bacak killarinin hic bir artisi yok ve eksileri cok fazla olmasina rağmen bi efsanelestirme durumu var bir mahalle baskisi hali ya ülke olarak kafalarimizi açabilirsek biraz modern olabilirsek insanlar daha rahat davranicak yani bir erkeğin bacak killarini almasinda ne olabilir ki neden ön yargili bakilir anlamiyorum pislikten baska bisey degil kivil kivil kotu bi goruntu plajda bile yabanci madde gibi geziyoruz .. İnsanlarimiz ne yazik ki biraz tuhaf

Bacak killarimi dün aldim, konuyu hortlatacaktim arkadas benden once hortlatmis :D
Canim aciyor canim :D kucuk kucuk kalan killarim, tuylerim diken diken oldugunda igne misali acayip kasimdiriyor ve acitiyor :D buna ne yapacam yardim pls.
Boyle daha ferah fena yani tavsiye ederim :D cok iyi gorunuyor yahu :D

İnsafsız bir ormanla mücadele için gerekli hayatta kalma malzemeleri: gözden çıkarılmış-kullanılacağı bölgeden dolayı-bir traş aleti, traş köpüğü, traş jileti(verimlilik, kolaylık vs için çok bıçaklı). O balta girmemiş ormanlara ilk müdaheleyi şarjlı makineyle yaparım, ardından şiddetli bir köpük banyosuna tabi tutarak enkazları kaldırırım. Bir sonraki işlemle beraber vay ben ne kadar da ... öhhö öhööö diyeceğiniz bacaklarınız olacaktır. En azından benim için öyle oldu, bozkır misali az tüylüler yada amazon yağmur ormanı sahipleri için durum çok farklı:D:D

@Melogram
Ya o değil de, ben sizin kıllı göğsünüzü ve memelerinizi görmek zorunda mıyım? Bu mühtehcen profil fotosu forum kurallarına uygun mudur acaba sayın @Serkan Mıstınoğlu ?
Benzer bir foto kadın bir üye tarafından kullanılsaydı neler olurdu acaba?

@a.f.k.
Hocam ilk defada makine fena aciyor , o kadar uzun killari almaya kalkisirsam makineyle ölürüm :D
Jilet cildimi cok tahris ediyor jilet surmemem lazim benim :(
Tuy dokucu cok rahatti, temizlemesi ugrastiriyor ama, bir de kisa tuyleri alacagindan supheliyim.
Makine en garantisi sureklilik icin :D Ama bende makine yok :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

makine derken epilasyon makinası değil :D :D hayatta değdiremem onu vücuduma. boşta dönerken bile tırsıyorum o makinalardan :D :D
ben berberlerin kullandığı traş makinesi kullanıyorum...
dandik bir marka iş görüyor fazlasıyla 50tl civarlarında fiyatları var...
ömürlük kullanılabilir...

3-5 seansta 1500-2000 tlyle tüm vücudu anadan üryan yapıyorlar sıkıntı etmeyin böyle şeyleri :D

@a.f.k.
Hocam Philipsin tras makinesi var, ikinci basligini bu is icin kullanayim o zaman :D
Kil donmesi yapmaz degil mi :(

Dikkat edin tüyleri de kıla çevirip kürkle dolaşmayın sonra makinelerin makas bölümlerini kullanın yada vücut başlıklı olanları var çokda rahatsız oluyorsanız paraya kıyıp lazer epilasyon yaptırın iyi bir uzmana epilasyon 5-6 seans sürebilir aşırı teriniz ve vücudunuz kokuyormuş sonrasında :confused::hihi:

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

kıl dönmesi enseden düşen kılların kuyruk sokumunda nemin etkisi ile genişleyen kanallardan içeri girmesi ve o bölgede büyümeye devam etmesi sonucu oluşur :)
baya bilimsel bir açıklama oldu. ben bile şaşırdım :D :D
makineyle kıl dönmesi yapmak imkansız :D :D

@a.f.k.
Kıl dönmesi sadece kuyruk sokumundaki bölge için mi kullanılıyordu ya?
Yoksa dönen bütün kıllar kıl dönmesi diye adlandırılmıyor mu? Yani mantık olarak öyle olması gerekmez mi, yani en azından benim için :komik:
Evet, kıl dönmesinin en sıkıntılı ve genelde ameliyat dışında sonuç alınamayan bölgesi kuyruk sokumu bölgesi, ama hani böyle bazen bacakta ya da omuzda ya da ne bileyim sakalın bi yerinde döner... o da bence kıl dönmesi ve ABKA ondan bahsediyor bence.
@Ahmet Bilge Kaan AKIN hocam ne uzun isminiz var ya o_O

Ben ağda yaptım kıl köklerim öldü heralde 4 haftadır çıkmıyor hemide bimin 6,85tl'lik ağda bandıyla aldım :D. Makineler tam temizlemiyor en iyisi ağda alıcaklara duyurulur

@07yusuf evet aslında onlarda kıl dönmesi ama tehlikeli olanı benim aklıma geldi direk :)
gözümüzün gördüğü yerdeki dönen kılı çıkarmak kolay :D aslolan orjinali çıkarmak :D ve sonrası :D

@Kovalski
Öyle bi kere almayla ölseydi, kadınların ağda partileri olmazdı.:koptum:

Ben de birkaç defa ağda ile aldım ama şuan bütün kıllar yerli yerinde duruyor.

Geri