Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bagaj olarak ne tavsiye edersiniz?

toma

Üye
Tepki
12
İsim
Mehmet
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar , merida crossway 28 inc bisikletim var.

Yazın inşallah abartili olmayan üç tur düşünüyorum ve daha cok daglarda kamplar yapmayi düşünüyorum. Tamir kitim, ışığım falan hep hazır fakat çadır tulum mat ozellikle bagajsiz olmayacak uzun zaman beni idare edecek, eger kullandiginiz memnun kaldiginiz hafif ve bisikletime uygun demir-aluminyum hangisi daha iyi olur bilemiyorum bir bagaj tavsiye ederseniz alip kendim çantalar yapip takip kullanmayi istiyorum. Terzi atölyesi de var arkadaşımın.

Simdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: muhyt
Scudo
ben topeak kullanıyorum tavsiye ederim.
(link)
tubus da öneririm daha profesyonellerin tercihidir ama ağır ve çeliktir.
Ben yaklaşık 1 yıldır topeak kullanıyorum dünya turuna çıkmadım ama en ufak bir sıkıntı da yok.

• Beğen
Tepkiler: toma
@toma aynı bisiklet ile kısa turlara çıktım çadırlı ve yüklü. 70 tl ye aldığım bagaj işimi fazlası ile gördü. Çok uzun turlara gideceksen üstteki arkadaşın yazdıklarına katılıyorum.

@toma Ben tubus logo classic kullanıyorum, eğer evladiyelik olsun diyorsan, 40 kg yükle yüklerim diyosan, almışken bi kere alayım diyosan öneririm...Yoksa hemen hepsi iş görüyor...

@Anonim Hocam kanalınızdan ürün inceleme videonuzu izledim gerçekten güzel sağlam ürün fakat fiyatı bayağı fazla alternatif ürünler var mı acaba başka ?

• Beğen
Tepkiler: Berkayesenkaya488
@VollMonD Tranzx in alüminyum bagajları var yanlış hatırlamıyorsam 50 tl civarındaydı...Bakmayın bende gaza gelip aldım o zaman en iyisi olsun falan diye ama öyle deli gibi yükleyip uzun süreli yur yapmayacaksanız tranzx te iş görür bence hem fiyatıda makul

çok teşekkürler arkadaşlar. amacım turlarımı yapıp her fırsat buldukça dağda kalmak(özellikle yazın, malum eskişehir çok soğuk). çok para vermeyi istemesem de yolda bırakmasını da istemiyorum.
en ucuz satılan topeak sanırım şu

(link)

@iogee kesinlikle doğru diyorsun bence de 60-70 tl lik yeter ama bu site de 119 tl diyor, yüz yüze konuşup alsam acaba bir indirim sağlayabilir miyim? insan arada kalıyor sanki çok da fiyat farkı yok gibi. alınca hep kullanırım 120 iyi sanki diyorum.

@Anonim eğer olur da güvenim gelir ve dünya turuna çıkma düşüncem olursa kesinlikle bunu tercih ederim.630 gram olupta 40 kilo taşıması büyük başarı. çok teşekkürler hem amacı hem de fiyatı ( 360 tl ye gördüm ) beni aşıyor.

@Anonim işte bunu düşünüyorum tranzx in topeak tan çok farkı var mıdır 50 tl ya alınabilir ürünleri var biraz araştırınca.

ayrıca şöyle bir şey gördüm çelik diyor 35 tl diyor.sanırım kendi markası ile üretmiş.

(link)

tubus çelik yapıyor gördüğüm kadarı ile ve kaliteli ise belki bu da kalitelidir. fakat fiyatı çok ucuz ve ağırlığını belirtmemişler. ne düşünürsünüz acaba

@toma tubus cromoly üretiyor bir tür alaşım, krom ve molibden karışımı...Topeak tranz x ten daha iyi bir marka ama şu son gösterdiğiniz çelik de bence işinizi görür

bisiklet römorklarına baktınız mı?

@Ruhpastası dostum baktım hem çok daha ağır hem çok daha pahalılar, sadece internetten baktım tabiiki. tahminimce(hiçbir tecrübem yok) daha zor taşınacaklardır. sizin önereceğiniz bir römork varsa elbette incelemek bakmak isterim. link çveya adres verirseniz. zira ben turumu mayıs sonunda planlıyorum vakit var.

@toma evet biraz pahalılar. ucuzunu ikinci ellerde bile zor bulursun, çok revaçta olan bir ürün değil
ben bunu kullanıyorum
(link)
idare eder

• Beğen
Zixtro facet e bakmanızı öneririm tip olarak da güzel

selamlar arkadaşlar bagaj konusunda tecrübelerinizden yararlanmak isterim..bir süredir işe gidip gelirken ulaşım amaçlı bisikletimi kullanıyorum haliyle yanımda taşımam gereken eşyalar oluyor.bir sırt çantam var şimdilik onunla idare ediyorum fakat aşırı terletiyor sırtımı..,sırt çantasının pek tavsiye edilmediğini öğrendim ve bisikletime bagaj takmaya karar verdim,uzun turlar düşünmüyorum günlük kullanımlar için şu bagajı biraz da görselliğinden dolayı beğendim sizce nasıldır tavsiye eder misiniz...bisikletim carraro sportive 225 jant boyu 28 inç.

Teknik Özellikler:
Kullanım alanı: Dağ, Tourig
Malzeme:İnce 6061 T6 Alüminyum
Uyumluluk:Kadro bagaj montaj yerleri olan tüm bisikletlere
Taşıma kapasitesi (maks.): 30 kg
Diğer özellikler :Güvenlik için reflektör
Montaj şekli :4 Vida bağlantı sistemi
Özellikler:
- Bagaj düz satıhı çamur ve sudan koruma sağlar.
- Arka reflektör
- Dahil ayar montaj aparatları
blackburn.jpg

@kumuşi
Merhaba. Ürünün markası nedir bilmiyorum fakat fiyatı 100tl ve üzeri ise Topeak markasının bagajlarını alabilirsiniz tavsiye ederim.

@Ruhpastası

İhtiyac varsa arkadasin onerdigi heybe cantami satiyorum. sifir kullanmak nasip olmadi, etiketi uzerinde :) fiyat icin ozel mesaj atabilirsiniz.
Duzeltme:Fotoda lacivert gibi cikmis, urun siyahtir.
@toma

IMG_20160208_19830.jpg IMG_20160208_10276.jpg IMG_20160208_37994.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ghost Buster
decathlon'daki portbagajı ve bagajı almayı düşünüyorum bende fikri olan varmı?
(zaten tek ürün)

Ben geçen sene tranzx almıştım 50 tl ye üzerinde max 25 kg yazısı var ben yaklaşık 20 kg civarı yükle turda kullandım. Beklediğimden çok daha iyi geldi bana tavsiye ederim yani.

• Beğen
Geri