Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bagaj ve Çamurluk

akn

Üye
Tepki
11
Merhaba,

Sonunda (link) bisikleti almaya karar verdim.

Bu bisiklete çamurluk ve bagaj takılabiliyor değil mi? Bunları nereden taktırabilirim? Fiyatları nelerdir? Bir yere gidince bagaj lazım olacak çünkü.

Teşekkürler

Scudo
Kron Tourer 21 modelin bagaj ve çamurluk orjinalinde mevcut zaten. 24e de mutlaka takılır. Bagaj delikleri mevcut zaten, aldığınız yere taktırabilirsiniz veya kendiniz alıp takabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: akn
Teşekkürler linkteki bisikleti tavsiye eder misiniz? Sedona arıyordum ama malesef hiçbir yerde bulamadım :( Kron tourer 21 i mi tavsiye edersiniz 24 ü mü?

Vites sayısına göre model ismi verdikleri bu iki bisikletten 24'ü tavsiye ederim. 21 vites sisteminde kaset değil vidalı ruble kullanıldığı için ilerde geçiş yapmak ve donanım yükseltmek isterseniz masrafı yüzünden vazgeçebilirsiniz. 24 her açıdan daha avantajlı ve kullanışlı.

• Beğen
Cevap veren herkese teşekkür ederim. 2-3 haftadır bu forumda kendime uygun bisikleti arar dururum. Önce 29'' gösterişli bir mtb istiyordum ama tavsiyelere uydum ve şehir bisikletine geçtim. Daha sonra marka konularındaki tavsiyelere uydum ve boyuma uygun 7005 kadro buldum.

Çağrı arkadaşımın 24 vites tavsiyesini dinledim ve tüm tavsiyeler Kron Tourer 24'e getirdi beni (bütçemin el verdiği bu).

Murat arkadaşım amortisörlü alma dedi ona katılıyordum fakat bu bisikletin amortisörleri kitleniyor. Tek sorunu ağırlık yapmaları olacak.

Bu zamana kadar tavsiye veren zaman harcayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum...

@akn

Amortisörsüz modeli daha mantıklı olacaktır bu modelin madem varmış. Çünkü bu üstündekiler zaten sabit maşa gibi :) Esnemede istediğin tadı vermez kardeşim.

• Beğen
Artık çok geç :) Kısmetse bir sonraki bisikletimde. Bu arada dün 2-3 saat kadar kullandım 40 km fln sanırım. Sabit maşa keyifli değil sanki. Yani yolun her kıvrımını hissetmek biraz yoruyor. Amortisör daha konforlü bir sürüş sağlıyor olabilir

@akn

Tabiki amortisör iyidir de en azından suntour iyidir :) Neyse hayırlı olsun dost.

• Beğen
@akn

hayırlı olsun,

detaylı bir anlatımı Kron Tourer 24 konu başlığı altında bekliyoruz...

iyi pedallar

• Beğen
Herkese teşekkür ederim.

İlk izlenimlerim olarak oldukça dikkat çekici bir bisiklet. Bisiklet kullananların çoğu dönüpte bakıyorlar. Kadroyu çok şık yapmışlar. Henüz bisiklet tecrübem fazla olmadığı için diğer konularda şimdilik yorum yapamıyorum. Bisikletin amortisörlerini açarsam daha rahat bir sürüş imkanı sağlarım heralde?

Jantlar 28" değil mi ?
resimde biraz 26 gibi duruyor
Bu arada nasıl ? Memnun musunuz?

(link)

burada 28" yazıyor ama 26" kategorisinde eklenmiş.
Fotoğrafları ve yorumlarınızı bekliyorum

Geri