Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bagajına bisiklet kabul eden otobüs firmaları

Şubat ayında üniversite açılış zamanında yalovadan muğlaya bisiklet taşıyacağım 10 kg yol bisikleti. Pamukkale veya kamilkoç düşünüyorum. Kamilkoç internet sitesinde 72 tl ücreti olduğu yazıyor pamukkalede ise ücret yazmıyor sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Pamukkale veya anadolu ama muavine belirtmen lazım bisikleti

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Scudo
Şubat ayında üniversite açılış zamanında yalovadan muğlaya bisiklet taşıyacağım 10 kg yol bisikleti. Pamukkale veya kamilkoç düşünüyorum. Kamilkoç internet sitesinde 72 tl ücreti olduğu yazıyor pamukkalede ise ücret yazmıyor sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Kamil koç ile bir çok kez Uşak'tan Bolu'ya bisiklet taşıdım, bisiklet dışında fazla bir bagajınız olmayacaksa ve otobüs fazla dolu değil ise sorun yapmıyorlar ve ücret almıyorlar. Diğer türlü toplam bagajınız 30kg altında kalıyor ise ufak bir konuşma ile bagaj ücreti işini de para verneden rahatlıkla çözersiniz. İlla ücret alacaklarsa makbuz kesilmesini isteyin, bilet parası kadar isteyecekleri bagaj ücretini daha düşük şekilde verirsiniz ama muavin ve şoför bunu duyduğunda çoğu zaman vazgeçiyor ücret almaktan bu da aklınızda bulunsun.

Geri