Scudo Sports

Bakalım kimin bisikleti kaç kg :)

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10200704407745481&id=1020051373&set=a.1857348426350.98961.1020051373&source=42&refid=17

7.4 KG
Pinarello dogma think2
Sram rival-force-red
Mavic aksium

Scudo
@Umut yener

Eger benimkini soruyorsaniz mosso 2670TB acera. Distributor firmanin tavsiye ettigi fiyat 1.150,00.-TL ancak bir internet sitesinde kampanyadan 900,00.-TL civari 11 taksit aldim. Piyasada pazarlikla daha ucuza buldugunu iddia edenler vardi...
Bu da Turkiye distributorunun modele dair linki:
(link)

@Baki KAYAN gene uçurdunuz konuyu o uçakla beraber pardon uzay mekiğiymiş benim hatam :D hangi model o trek :) merak ettim

@Murat Cömez abi o mtb sanırım :) milletin mtb si bizim yol pisikiletinden hafif arkadaş bu nasıl iş :eek:

• Beğen
Tepkiler: Enver T.
14 kg ama zayifim dengeliyo iste :D:p

Carraro Mtb kadro, deore vites, fren seti. Xt jant göbekleri alexrims td24 jant çemberleri, san marco ponzaK sele, fsa sele borusu, gidon, gidon boğazı, recon yağlı-yaylı maşa. 12 Kg

Bianchi Speed 9027 17Kg. (Muhtemelen bisikletim orjinal değil)

• Beğen
Tepkiler: ayhan53ismail
@Ulaş Çavuşoğlu
Pardon nedemk istedigini anlamadim, kimin MTB'si senin yol bisikletinden hafif????

@ sizinki mtb deilmi telden gördüüm için küçük seçemedim şehirde olabilir 9'8 demişsiniz benim yol 10.1 kg :D

Normalde 20 kilogramdı amma zamanla üzerine taktıklarımızla biraz artmış olabilir. O kadar da ağır değil, lütfen :)

@Ulaş Çavuşoğlu
Evet benim bisiklet cift süspansiyonlu bir MTB ve suan 9,8kg'den 9,3kg'ye düstü. Bunun bu kg'ye gelmesi normalinde cok zor ama yapmak isteyince oluyor. 500g daha düsüre bilecegim bir yeri daha kaldi baska yok.
Sen böyle seylere kafani yorma daha yasin cok kücük okulunda basarili olmaya calis ve sonra güzel yerlerde allah sana calismak nasip etsin ondan sonra insallah senin daha iyileri ve daha hafifleri olur.

NOT: Bisiklet hafifletmek baska bir hastaliktir ve birdefa kapilinca kurtulmasi basit degildir. Bu ise lutfen fazla takilmayin sonu hic iyi degil. Benden sadece bir tavsiye.

227 carraro, sanırsam 15 kg, yol bisikletide şart ya bir merida 200 ya da 300 :)

Benimkini bilen varmi:)giant talon 2 26 jant

@efeyuceer
Evet hala ayni sele cünkü aradigimi daha bulamadim. aradigim seleyi bulur bulmaz hemen degstiriyorum söz.:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri