Mehmet Altuğ
surrender.to.music
- Tepki
- 8.594
- Bisiklet
- Scott
Gaz yağını mazota mı ekleyelim ikame olarak, anlamadım.
Arkadaş bir T fazladan yazmış; "mazota ikame" şeklinde düşünün
Gaz yağını mazota mı ekleyelim ikame olarak, anlamadım.
Gaz yağı bulunamıyorsa yerine mazotta kullanılabilir.Gaz yağını mazota mı ekleyelim ikame olarak, anlamadım.
Dil bilgisi ve imla çok önemliGaz yağını mazota mı ekleyelim ikame olarak, anlamadım.
Neyi kullanıcaz mazotta?Gaz yağı bulunamıyorsa yerine mazotta kullanılabilir.
Bileşenlerine ayırıp işe yarıyor mu ona bakacağızNeyi kullanıcaz mazotta?
Hayret, soru ekini ayırmışsın. Zahmet etmeseydin, space'e basmak falan zor işBileşenlerine ayırıp işe yarıyor mu ona bakacağız![]()
Gaz yağını çevremde ki nalbur, hırdavatçı ve oto yıkamacılarında bulamadım. Kimisi artık satışı yasak diyor. En iyisi bir litre mazot almak.
İşte gel de bunu satışı yasak diyen insanlara anlat. Hurafe uydurmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Araya hafta sonu girmese internetten alacağım.Koskoca HepsiBurada yasa dışı ürün satıyor demek ki: (link)
Bulunduğunuz il/ilçedeki oto sanayi bölgelerine bakın. Satış yapan yerler olabilir.Gaz yağını çevremde ki nalbur, hırdavatçı ve oto yıkamacılarında bulamadım. Kimisi artık satışı yasak diyor. En iyisi bir litre mazot almak.
Zor dostum alime halini anlatmakHayret, soru ekini ayırmışsın. Zahmet etmeseydin, space'e basmak falan zor iş![]()
İşte gel de bunu satışı yasak diyen insanlara anlat. Hurafe uydurmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Araya hafta sonu girmese internetten alacağım.
Kimisi artık satışı yasak diyor.
Benim ful suspansiyon çelik bianchinin vites teli kopunca, hazır kolun kapağını açıcam ful söküp bakım yapiyim dedim. Birazda yukardaki mesajdan, olum sen deoreyi ful dağıtıp toplamış adamsın, bi plastik revoshift alt tarafı korkma parçala dedim kendi kendime. Dağıttım bi güzell. Şimdi toplayamıyorum. Bunu toplayabilmem için kaynak bulmam imkansız mı? Araştırdım biraz bulamadim. Kodu SL-RS43-L.Bende dün vites telim kopunca m530 ön vites kolumun bakımını yaptım. Aslında daha önce sağ kola bakım yaptığımda plastik kapaklari söküp, iç mekanizmayı sökmeden fırça mazot temizleyerek ve sonrasinda yağlayarak bakımı yapmıştım. Vites teli kolun iç tarafından(tel başının dibinden) koptuğu için aksamın içine tel parçaları girmiş ve sıkışmıştı ben de bi kaç saatimi ayırıp yaptığım bakımın hakkını veriyim dedim. Şahsen zor durumda kalmadıkça, kapaklar dışında ful aksami sökmeyi önermiyorum çünkü geri toplaması zor ve parçalara zarar verirseniz geri dönüşü yok. Ben sökerken videoya çektim ve parçaları söktüğüm sıra ile dizdim toplarken kolaylık sağladı.
301990 dosyayı görüntüle301991 dosyayı görüntüle
Benim ful suspansiyon çelik bianchinin vites teli kopunca, hazır kolun kapağını açıcam ful söküp bakım yapiyim dedim. Birazda yukardaki mesajdan, olum sen deoreyi ful dağıtıp toplamış adamsın, bi plastik revoshift alt tarafı korkma parçala dedim kendi kendime. Dağıttım bi güzell. Şimdi toplayamıyorum. Bunu toplayabilmem için kaynak bulmam imkansız mı? Araştırdım biraz bulamadim. Kodu SL-RS43-L.
Bu arada kullanirken belli ediyodu da açınca daha da belli oldu, ne dandik malzemeymiş. metal olan tek şey vidaları ve yayları.
Bugün toplayabildim @Spartiat hocam. Bi kaç rus videosu izledim, çok olmasada onlar da ilham verdi. Deneye deneye en son güzelce toplayıp çalıştırdım.Benim ful suspansiyon çelik bianchinin vites teli kopunca, hazır kolun kapağını açıcam ful söküp bakım yapiyim dedim. Birazda yukardaki mesajdan, olum sen deoreyi ful dağıtıp toplamış adamsın, bi plastik revoshift alt tarafı korkma parçala dedim kendi kendime. Dağıttım bi güzell. Şimdi toplayamıyorum. Bunu toplayabilmem için kaynak bulmam imkansız mı? Araştırdım biraz bulamadim. Kodu SL-RS43-L.
Bu arada kullanirken belli ediyodu da açınca daha da belli oldu, ne dandik malzemeymiş. metal olan tek şey vidaları ve yayları.
Bugün toplayabildim @Spartiat hocam. Bi kaç rus videosu izledim, çok olmasada onlar da ilham verdi. Deneye deneye en son güzelce toplayıp çalıştırdım.