Scudo Sports

Bakırköy

Bu akşam ki tur katılım az olsa da gayet güzeldi. Bir dahaki sefere sirkeci hatta beşiktaş istikametine gidersek çok daha iyi olacağını düşünmekteyim. Haftaya görüşmek üzere...

Scudo
Arkadaşlar merhaba bende bahçelievlerde oturuyorum mtb kullanıyorum. Burda bisiklet çevrem yok hepsi Bursa da kaldı. Olan arkadaşlarla bir iletişime geçsek sahillden taksim beşiktaş bakırköy gezileri yaparız.... :D eğlenceli olur

Beyler bugün ufak bir bakırköy - yeşilköy yapalım mı ?

Beyler yaklaşık olarak 16.15 gibi bakırköy meydanda olucaz şuan iki kişiyiz. yeşilköye gidip bir çay içip dönücez... Tatlı ufak bir gezi olucak gelen arkadaşlar yazsın özelden tel versinler....

Merhabalar, Dün Bakırköy İncirli caddesinde yürürken yoldan geçen geçen üç 18-20 yaşlarında 3 tane bisikletli gördüm, kask takmıyorlardı, çok hızlı ve kontrolsüz gidiyorlardı, yolun sağ tarafını kullanmıyor dağınık şekilde tüm yolu işgal ederek sürüyorlardı, ve kırmızı ışıkta geçtiler. Bu arkadaşlar Forumdan mıdır merak ediyorum. Eğer forumda iseler umarım bunu okuyorlardır, çevredeki insanları bisikletlilerden soğutmaları bir yana Çünkü o şekilde yolda sürünce trafiğin akışını da bozuyorlar başlarına bir şey gelmesi de çok büyük olasılık. Neyse uyarmak istedim.

Akşam 20:30 MarmaraForum Önü Işıklar Bisiklet Yolu Çıkışlı Florya Turumuz Vardır Bize Dahil Olmak isteyen Arkadaşları Bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Yarın akşam yol bisikletimle bakırköy-yeşilköy tarafına gitmeyi planlıyorum. Gelecek arkadaşlar varsa marmara forum taraflarında buluşalım

@yldrmesut arkadaslar herkese selam ben ve eşim bugün bisikletimizi aldik'' tern node d8'' grubunuza katilmak isteriz tamda aradığımız şey aslinda atakoyde oturuyoruz bizde güzel organizasyonlar yaparsak katilmaktan mutluluk duyariz

Bakirkoy çevresinde bu aralar yola çıkan arkadaslar varsa dahil olabiliriz bisikletleri yeni aldik, çok hevesliyiz de:)

salı, perşembe arada çarşamba Bakırköy OPET petrolde toplanan gruplar var ciddi kalabalıklarla tur yapıyorlar, ben onlara bayılıyorum arada aralarına karışsamda TEKTABANCA olmayı daha çok seviyorum.
Kısaca akşam 20:00 da orada olursanız çok güzel insanlarla tanışır, ciddi km ler pedallarsınız.

@Asusmune çok saol yarina bisikletler hazir olursa katiliriz , transit trafiğe kapandiktan sonra bir sürü bisikletli görüyordum,istanbulda trafikten korkuyorum açıkçası ama dayanamicam artık☺

Bakırköy bahçelievler güngören z.burnu ve civarı semtlerden grubumuza katılmanızı isteriz ve bekleriz

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
herkese merhabalar, forumda ilk mesajım bu:)

bakım ile ilgili konu başlığı ararken, en uygun başlığın bu olduğunu düşündüm. istanbulda 1 senedir yaşayan yeni bir bisiklet aşığıyım. ve bisikletime bu hafta kavuştum. sıfırdan başlayıp bakımlarını yaptırmak istiyorum. bahçelievlerde yaşıyorum ancak avrupa yakasında da profesyonel olarak bakım/onarım yapan bir yer varsa tavsiyeleriniz beni çok mutlu eder. şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Bakırköy ve civarında ikamet eden ve bir grup dahilinde turlayıp gezmek isteyen arkadaşlar var ise sizleri grubumuza bekleriz

Merhaba, Bakırköy çevresindeki gezilerinize devam ediyor musunuz acaba?

İstanbul'da misafirim ve gecen hafta ataköy 9.kısımdan çıkıp bakırköye ordan tekrar ataköye ve yeşilköye geçtim, sonunda da floryaya gittim. Bir bisiklet yolundan bahsedildiği için nerede olduğunu aradım. Ataköy'ün sahile bağlanan kısmında zaten kaçak rezidanslar var. Kaçak ama legalmiş en sonunda öyle bir karara bağlanmış ne demekse. Bunun yapılabildiği bir şehirden hiçbir şey umut etmeyelim arkadaşlar. Oradan sonra havalimanı yeşilköy tabelalarını takip ettim. Şansımı denemek için bir alt sağdaki yola geçtim. Görme engelliler sosyal tesislerine vardım, oradan bir yere geçilemiyor. Sahille arama bir dere girmiş oldu, geri bastım ama çok güzel köpekler vardı onları sevdim. Hava kuvvetleri'ne gelmeden önce iki yönlü yolun sağ tarafinda kaldım. Yandex navigasyona bakarak karşıya gecmem gerektiğini anladım. Karşıya geçmek yaklaşık 5 dakikamı aldı. Geçince bisikletlileri görmeye başladım ama onlar dönüş yolundaydı. Keşke sorsaydım bir yol iz biliyor da oradan mı geliyorsunuz diye. Devam ettim, yeşilköye daha önce de gitmiştim yürüyerek. Evinde oturan için güzel semt, temiz sakin, hır gürün pek olmayacağı bir yere benziyor. Ama sanırım olayı da bu kadar. Bisiklet yolunu buldum, bakırköyden eminönüne kadar olandan bir farkı yok. İstanbul'da insanlara nefes alınacak bir yer bırakılmamış o yüzden bisiklet yolunda yayalar geziyormuş, mangalmış, kummuş, çocukmuş, "yok suriyeliler dolmuş"muş falan bir şey demenin manası yok.

Geleneksel bir tür macun satılıyor ya erimiş dondurmaya benzeyen, işte ondan satılıyor bisiklet illüstrasyonu var adamın tepsiyi kurduğu yerde. Bebeğini akülü arabada gezdiren var sevimli elbette. Gezilecek alan bir burası kalmış demek ki o yüzden tepki göstermek de insanların o kadarcık keyfini kaçırmaya yarayacak en iyi ihtimalle.

Bunlara kızmadım zaten indim bisikletten. İBB florya sosyal tesisi denen bir yere vardım. Adı tesis, ben tesis kısmını anlamadım. Crowne plaza firmasının oteli var apart otelle villa arası bi yer, avm var adını hatırlamıyorum. Bisikletten sürekli indim çünkü küçücük çocuklar koşturuyor. Yine bineyim dedim, sonra bi tane range rover beni geçti o_O yolun ortasında durdu. Onun da içinden iki çocuklu bir aile indi, bahçeli restoranımsı kafemsi bir yere girdiler. Arabayı öyle olduğu gibi bıraktılar. Bunların hepsi bisiklet yolunda oluyor. Sıkıntıdan yemek, üzerine de dondurma yedim. Havalimanına iniş için hizalanan uçakları saydım. Yirmiyi gecince saymayı bıraktım.
İsteyen elbette sürer ama orası bisiklet yolu falan değil. Araba yolunda bisikletli olmaktan pek bir farkı yok.

Geri