mustafa-38
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 186
selamlar bir şey sormak istiyorum kron bisikletim var alalı 3 yıl oldu çok kullanmadım ama frenden ses geliyor diye bisikletçiye gittim(hidrolik) balata değişimi yaptı 50 lira istedi kafamdaki soru benim balatam shimanoydu onu çıkraıp dandik bir şey takmışsa çok sorun olur mu balata değişimi çok etkiler mi baya pişman oldum da balatayı da almadım geri adamdan aklıma gelmedi acemiyim henüzKaliperi bir arada tutan mı !!!!! Açılmaması iyi olmuş zaten !!!! Eğer vidalar açılsaydı iş bitmişti yani mefta Freninizin modelini yazında yardımcı olalım
Öyle bir şey yapacağını sanmam çünkü zaten belirli markalar balata yapıyor ve uyum sorunu oluşur o zaman. Mekanik olsa yine de içiniz rahat olmayabilir ama hidrolik diyorsunuz zaten en ucuzu Shimano diye biliyorum. Ama içine sinmiyorsa yine de gidip sorabilirsin marka model iste ki net olabilsin.selamlar bir şey sormak istiyorum kron bisikletim var alalı 3 yıl oldu çok kullanmadım ama frenden ses geliyor diye bisikletçiye gittim(hidrolik) balata değişimi yaptı 50 lira istedi kafamdaki soru benim balatam shimanoydu onu çıkraıp dandik bir şey takmışsa çok sorun olur mu balata değişimi çok etkiler mi baya pişman oldum da balatayı da almadım geri adamdan aklıma gelmedi acemiyim henüz
Teşekkür ederim vallaha rahatladım freni biraz gevşek gibi onu sıkmam gerekiyor sadece sıkıntı çıkarmaz dimiÖyle bir şey yapacağını sanmam çünkü zaten belirli markalar balata yapıyor ve uyum sorunu oluşur o zaman. Mekanik olsa yine de içiniz rahat olmayabilir ama hidrolik diyorsunuz zaten en ucuzu Shimano diye biliyorum. Ama içine sinmiyorsa yine de gidip sorabilirsin marka model iste ki net olabilsin.
O gevşek değildir Hidrolik bakımı yapıldıysa yağ tüp içinde kablo sınırına denk gelmemiştir, 30dk ye yakın düz zeminde durduktan sonra manetlerin standart sertliğe ulaşması gerekir.Teşekkür ederim vallaha rahatladım freni biraz gevşek gibi onu sıkmam gerekiyor sadece sıkıntı çıkarmaz dimi