Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Balkan turu yol arkadaşı / bosna hersek - sırbistan - karadağ - arnavutluk- makedonya

@FARGO

Konu bu yüzden var balkan turu yol arkadaşlığı aramamdan dolayı müsaitsen ,uygun durumdaysan katılabilirsin :) bahsettiğin şeyler notlarımın arasında var okuduysanız arnavutluğun gecim kaynağı gasp , hırsızlık oluğu ,insanların birbirlerine anlayışıız olduğu balkan ülkelerinin yollarının dar,sıkıntılı olduğu vs balkan ülkelerinin arasında en güzeli karadağ olduğu mavinin ile yeşilin birleştirdiği güzel ülke..

@nonsteril

sevinirim tabikide :) turunuzla ilgili forumda veya herhangi bi yazınız varsa linki verseniz de olur ..

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Scudo
Maalesef üşengeçlik... Yazamadık daha tur yazısı. Ama inşaallah yazacağım.

Ayrıca vizesiz balkan ülkelerinin tamamini gezdim. Bence arnavutluk konusunda çok fazla önyargı var. Ben çok sevmiştim arnavut insanlarını.

@omer.f.tasdemir.10
Balkanlarda gezmek isterim ama maalesef hem yeterli ekipmanım hemde balkan turu için yeterli tecrübem yok. :) Bunu söylememin sebebi gezmek istediğim yerlerin başında gelmesi, tabi aman dikkatli olun balkanlar tehlikelidir. Bu arada tehlikeli olmayan ülke yok balkanlar, orta asya, orta doğu, avrupa, güney amerika, heryer tehlikeli maalesef. :D

hayatta hic bir zaman %100 hazır olmayız . ekipman icin yeterli vakit zaman var 1 ay kadar .eksiklerine yardımcı da olmaya calışırım .tecrübeyi ise yolda edinilir zaten :)

@omer.f.tasdemir.10
Keşke hayat o kadar güzel olsa hocam. :) Umarım bir yol arkadaşı bulursunuz.

@omer.f.tasdemir.10 Bana tur bisikleti hediye ederseniz eşlik edebilirim size :) Mümkünse şöyle bir şey olsun:

MD19jM.jpg

• Beğen
Tepkiler: ceyhun demirel
Güncel.! yok mu ,balkan turu hayalini kuran? keyifli bir yolculuğa cıkmak isteyen :)
20160928_105049.jpg

:islik::mzkdnlmk::asik:

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
teşekkür ederim:) sanki gidecekmişim gibi hazırlıklarımı tamamladım ,tamamlamak üzereyim .lakin yurt dışı deneyimim ilk olucagından ,tek başına yurt dışında tek yanlız yeterince keyif alamacagımı düşünerekten yol arkadaşı bulamazsam balkan turunu erteleyebilirim ilerki yıllara. şuanlık tek ihtiyacım uyumlu birlikte pedallarken güzellikleri paylaşacagım arkadaş. son güne kadar bekleyeceğim .:islik:

@omer.f.tasdemir.10 Ya abi seninle gelmek çok isterim ama lanet olsun şu yol bisikletine çanta yükleyemiyoruz ki başka bisikletimde yokki benim oralarda çok akrabam var onlarıda ziyaret ederdim ama ne bisikletim buna uygun nede ekipmanım aslında bir aralar sizin gibi bir yol arkadaşı arıyordum ama sonra yetersiz ekipmanım olduğu için vazgeçtim kısmet değilmiş

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Valla hocam ben de çok isterim gelmeyi ama Eylül'de kardeşimin düğünü var nasipse. Başka bahara kalıyor benim iş. Ama aklımda ve önceliğimde balkan turu.

2126.jpg Ranger-Camp-Madrid-30.jpg @Bisiklet sever 93

1 ay kadar süre var bence cok büyütülcek bir durum degil ekipman konusu. yol bisikletlerine uyumlu cantalarla var örnektekiler gibi :)

2130.jpg 2207.jpg

@Abdülkadir Ergin

güzel olurdu :) ,eylül den sonraki aylar balkan turu icin elverişli olmaz yoksa tarihi ileri alma şansım var .walla şanssızım bulamadım 2,5 aydır :) son haftaya kadar bekleyeceğim bi ümit,cevrenizde düşünen varsa yönlendirin lütfen:rolleyes: .

kur sürekli cıkıyor bi an evvel cıkıp görmek gerek farklı kültürleri insanları doğa güzelliklerini.:hhhhhh:

@omer.f.tasdemir.10

Abi ben yol bisikletine çanta koyulmaz derken ağırlık açısından söylemiştim yoksa neden olmasın ayrıca resimlerdeki bisikletler cyclocross yani bu bisikletler zaten yük yüklemek için tasarlanmışlar ama benim bisiklet Max 110 kg yük alabiliyor yani ben zaten 85 kg bisiklet 12 kg bunlar yaptı zaten 92 kg yükte olsa 15 kg oldu sana 107 kg bisiklet 110 kg azami yük diyor ama o yükte verimli çalışabilecek mi jant akorları sürekli bozulursa o yol çekilmez kısacası yol bisikletine yük yüklenmez

iyi pedalla meler paylaşımların olursa zevkle takip ederim

• Beğen
Tepkiler: omer.f.tasdemir.10
- son çağrı -

Balkan turuna gelmek isteyipte maddi sebeplerden dolayı erteleyenler , eşlik edene gidiş uçak biletini ben alacagım .

Birlikte pedallarken yoldaki güzellikleri paylaşabileceğim , sveti stefan adasının kumsalında güneşlenip ,prespa gölü kıyısından gecenin karanlığında 3 ülke'nin ihtişamını izlemek isteyen var mı?

@omer.f.tasdemir.10

Abi kim istemezki ? Keşke iş sağdece bilette bitse seve seve 2 katını bile veririm ama en önemlisi kalıcak yer her yerde çadırda kalınmınmıyor maalesef bu yüzden büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz

Arkadaşım sana pedallı günler dilerim. :tskler:

Balkan turu Düşünen arkadaşlar özelden iletişime gecebilirler.. konuya katkı veren herkese cok teşekkürler.

:asik:

@omer.f.tasdemir.10 merhaba,

Size tavsiyem kimseyi beklemeyin ve hayallerinizi gerçekleştirin. Alacağınız keyfi başkalarını oluşturduğu önyargılar azaltmasın. Kimseyi beklemeyin. Kendi başınıza gidin. Yeni insanlarla tanışın. Farklı yerlerde farklı tecrübeler edinin. Zorlukla da karşılaşsanız bir keyif çıkarın. Güzel bir tur yapın. Gelince de keyifle anılarınızı anlatın. :)

Yurtiçinde yalnız turlar yapıp "Yurtdışı turuna da yalnız çıkamam herhalde" diyen ama toplamda 7 ülke 3000 km.'yi yalnız turlamış biri olarak yazıyorum bunları. :)

Kazasız ve keyifli turlar

five

Geri