Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bana çocukluğumda ki bayram heyecanını yaşatan crossway 300 ..

Kobebryant

Daimi Üye
Tepki
373
İsim
Erdem
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Diğer
Forumda ki bir çok arkadaşla istişarelerim ve okuduğum paylaşımlardan sonra bende crossway 300 ile aranıza katıldım.. Kabataş erkek lisesinde hem müdür yardımcısı dayımı ziyaret ettim, hamde boğaza 0 resimler çektim :) .. Köşede ki camekanlı yerde sanırım Türkiye'nin en Pahalı Lokantası Feriye :) ..

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Scudo
Hayirli olsun kazasiz belasi surusler :) kafanizdaki kask mi bandana mi anlayamadim tam :) kask degilse kaskinizi ihmal etmeyin :) .

@Angel teşekkür ederim hop buldum :) ..

@supersonıc rabbim hepimizi kazalardan belalardan korusun, kask :) ..

@2265124 bugün aldım daha, her şey çok yeni bir sıkıntı yok ..

• Beğen
Tepkiler: 2265124
Kazasız belasız sürün,hayırlı olsun,meridalar hep gözüme hoş gözükmüştür benim de :)

@ozan erdem teşekkür ederim, yakından daha da bir hoş Merida'lar :) ..

@Kobebryant
4 sene boyunca yatakhanesinde kaldığım, manzarasından daha da güzel dostluklarımın olduğu lisemi görünce biraz heyecanlandım.

Bisikletiniz de çok güzelmiş. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Kobebryant
@Soner Közen Anafen'e gittim diye almadılar.Ne işimiz olur cemaatle tarikatla.Bilsem gider miydim :(

Nasıl yani ? Orası sınavla kabul alan bir okul. Atatutk fen lisesi, Galatasaray lisesi ve İstanbul erkekle birlikte İstanbul un en iyi ve köklü okullarindan biri. Sınav sonuçlarından başka bir şeye bakıp adam seçmeleri söz konusu değil.
Ben de anafene gitmiştim 8. Sınıfta. Siz askeri liselerle karistirdiniz galiba. Kuleli vs.

@Soner Közen Ben çok yanlış gelmişim :D Foto net değil tam göremedim,Kuleli sandım.Ben de 1 sene okudum Atatürk'te sonra alışamadım değiştirdim.Pek hatırlamıyorum oraları 7 sene olmuş zaten dışarı çıkmazdım pek yurttan :)

Hayırlısı olsun kazasız belasız kullan güzel makine...

• Beğen
Tepkiler: Kobebryant
@C.Koc çok teşekkür ederim ..

Geri