H.T
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.210
- İsim
- Hasan
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Giant
Kalabalik icinde kendinizi yalniz hissetmenizin sebebi maalesef bazi arkadaslarin bisiklete gosteris icin biniyor olmasi..Ozellikle ilk kez katildiginiz bir toplulukla surdugunuzde once altinizdaki bisiklete sonra size bakarlar..Ben bunu bir cok kez yasadim.Bisikleti dusuk model olan adami amator caylak bilgisiz gorup konusmaya tenezul etmezler.Altinizda full xx karbon bi makina olsun sevgilisi olmasina ragmen ferrariyi gorunce hemen binen kizlar gibi yanasirlar yaniniza..bosa dememisler ye kurkum ye diye..
Bunun haricinde katildiginiz grupta kisilik olarak kendi halinde pek konuskan olmayan insanlar olabilir.Bu durumda yapicak pek fazla bisey yok.İnsanlarin huyunu degistiremezsiniz sonucta.
Yillardir bisiklete binen biri olarak bu tarz girisimlerde cok bulundum ama sunu soyleyebilirim ki pek bir getirisi olmadi..İcinde bisiklet aski olan adam gelir sizi bulur merak etmeyin..
Bunun haricinde katildiginiz grupta kisilik olarak kendi halinde pek konuskan olmayan insanlar olabilir.Bu durumda yapicak pek fazla bisey yok.İnsanlarin huyunu degistiremezsiniz sonucta.
Yillardir bisiklete binen biri olarak bu tarz girisimlerde cok bulundum ama sunu soyleyebilirim ki pek bir getirisi olmadi..İcinde bisiklet aski olan adam gelir sizi bulur merak etmeyin..