Scudo Sports

Bana uygun bisiklet önerisi

Kadir960

Üye
Tepki
0
İsim
Kadir Kesimli
Yaş19 167 boy 115 kiloyum hırs yaptım kilo vericem(ciddiyim), aynı zamanda spor yaparken bir yandan deliler gibi tutkun olmasamda içimde olan bisiklet sevdasınada kavuşmak istiyorum, kendime uygun dağ bisikleti arıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Not:dag bisikleti olması zorunlu çünkü arkadaş grubuma uymak istiyorum. Bütçem 1800-2000 civarları. pek teknik özelliklerden anlamam ama sanırım bu hidrolik frenler filan iyi oluyomuş. Bide tasarım olarakta göze güzel gelen bir makine arıyorum:)

Scudo
Hocam ben de senin kilondaydim,verirsin inş..Jantin kalitesine dikkat etmelisin,benim bisiklette sık sık akor ayarı kaciyordu.

@Muhittin Cihan
İyi dileklerin için sağol :) peki bi önerin varmı?

Dostum ben benim bisikletçimden 840 dolar fiyatlı sedona 840 modelini 1600 tlye aldım. Çok araştırdım bir çok yerde 2000-1900 tl arasında fiyatları vardı. istanbulda bir yakının felan varsa yardımcı olurum. Yakının yoksa kargo olayı olur mu olmaz mı sorabilirim. sedona ve meridanın sağlam modelleri var. adam peynir ekmek gibi bisiklet ve aksesuar satıyor. aksesuarlar da çok ucuz.

@Kadir960
İlk turlarda yorulabilirsin pes etme, normaldir gecer..

Bnm bisikleti satardim ama boy kurtarmazz 29 jant

Geri