Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bandana artık riskli mi? :)

Maske takıp molotof sallamak ile bandana takıp pedal çevirmek arasında oldukça fazla fark var sanki...

Scudo
fullface kask takıp üstüne google takıyorum benide çekerler yakında :D

• Beğen
Tepkiler: Arsen Aygün
1 senedir takıyorum,bir sıkıntı olmadı,he sokakta yürürsen o şekilde dikkat çekersin zaten,ama bisiklet üstünde soğuktan korunmak için taktığın için dikkat çekmezsin.

çıplak binin bisiklete yoksa öldürülüp daha sonra annenizin meydanlarda yuhalatılma ihtimali var.

Takın kardeşim birşey olmaz. Beşinci sınıf bir sokak teröristi, Galatasaray Lisesi önünde paçavra açıp örgüt propagandası yapamadığında veya yüzünü kapatıp molotofla cana ve mala kastedemediğinde, cemiyet mikropluğu yapamadığında özgürlük ve insan hakları ihlali sayılır bu ülkede. Bunları yaparken öldüklerinde de, ülkenin bölünmez bütünlüğü uğruna yitip gitmiş 40 bin şehidin ailelerinden utanmadan, sıkılmadan bu cemiyet mikroplarını demokrasi şehidi ilan ederler. Siyasi iradenin şakşakçısı, algısı ulusal TV kanalları kadar olan özgürlük budalası, ipi sapı dışarıda olan illegal örgütlerin sokak temsilcisi değilseniz demagojilere takılmayın takın, sürün, gezin.

ekşisözlükte yaran facebook yorumları diye bir başlıkta biri "polis sınavına girdim inşallah olur çünkü sokakta rahatça dolaşmak için artık polis olmak lazım" diye geyik yapmış.

Çok güzel günler göreceğiz burası kesin

@lealtad
hocam bu maskeyle sizi kim olsa tanır. o nedenle korkmayın.

Ben de kullanıyorum. Kurallar içinde polislerden yol bile alıyorum (korkacak değilim ya).

Foruma epeydir yazmıyorum. İyi yapıyormuşum. Şuursuzların yazdığını görünce iyi bir şey yaptığımı fark ettim.

Güzel ülkemde "bizden olanlar" ve "bizden olmayanlar" diye bir ayrım görüyorum. Bu ayrımı da, ülkenin en önde gelen şahsı yapıyor. Eğer bizden olanlardansanız, yani liderle aynı görüşleri paylaşıyorsanız; her türlü sokak aktiviteniz ılımlı karşılanıyor, hatta gerekirse devletin ulaşım araçları da size sağlanıyor. Eğer liderle aynı görüşte değilseniz, her türlü hak arayışınız (ister madenci olun, ister sağlıkçı, ister öğretmen, ister hukukçu... farketmez) devletin güvenlik güçlerince dağıtılıyorsunuz; önce kibarca, sonra terörist muamelesi görerek. Bu ülkede bizden olmayanların biraraya gelip, sokakta yürümeye hakları olmadığı gün gibi ortadayken "özgürlük var" denildiği zaman beni bir gülme tutuyor, sormayın gitsin.

2015-02-15 11.04.22.jpg
Hayir sacmalamayin sen bisiklet surerken yuzumuz kapali diye iceri alicaklar ya cadde ortasinda gezmiyoruz ki bisiklet biniyoruz tabiki boyle kullanmakta sikinti yok

Belki dini inancim geregi yapiyorum bunu. Belki suratimdaki killarin gozukmesi benim icin ahlaksizlik ve bandana, olmadi yarisi kesilmis spalding basket topu ile ortmek zorundayim sakalimi, kim sorgulayabilir bunu? Tanimiyorlar mi boyle bir inanci, sacma mi geliyor? E baskasina salakca geliyor diye "inanc" olmaktan cikiyor mu inandigim sey?

Peki ortada dolasan kara carsaflilar hakkinda bir duzenleme var mi? Nereden bilecegiz bir canli bomba olmadigini o kostumun altinda? Onlari da durdurup arayacaklar mi, goz altina alacaklar mi keyfe keder? Suratinda bandana olan birinden daha az tehlikeli olduklari iddia edilebilir mi bu tiplerin? Ozgurlugun ne oldugunu kavrayamamis, ahlak anlayisi da apis arasindan ibaret olan zontalar bir zahmet aydinlatsinlar bizi bu konuda.

Kendi kiclarini kurtarmak icin alacaklari hic bir onlem, bu insan onurundan yoksun arap yalakasi hirsizlari kurtarmaya yetmeyecek. Tabii onlara destek olanlar da kendi paylarina duseni odemeli. Tek yapmamiz gereken unutmamak, burokratindan kapi komsusuna kadar.

Bandananin altinda sizin yuzunuz varsa, evet suratinda bandana olan birinden daha az tehlikeli olduklari iddia edilebilir 'bu tiplerin'.

Hic merak etmeyin. Herkes ederi kadar deger gorur. Tarih bunun ornekleriyle dolu. Siz hakliysani ne mutlu size, ben hakliysam da bana.

• Beğen
Tepkiler: pacman
Ben istediğim gibi takarım. Böyle saçma bir uygulamaya göre şekillenecek değilim. O zaman yüzünü tamamen kapatan çarşaflı kadınlara da aynı muameleyi yapsınlar. Öyle değil mi? Ne kadar saçma!

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Geri