komik olan bankacıların bir araya gelerek bi grup kurmasımı, alperle bizim aynı yerde çalışmamızmı, bisiklet kullanmamızmı, bankacıların çok yoğun olmasımı anlayamadım.? eğer hangisine güldüğünüzü söylerseniz üzerinde biraz daha çalışabiliriz
bankadaki performans hedefleri insana arkadaşına zaman ayırmaya imkan tanımıyorki. haftasonları falan geziler yapılabilir. havaların müsait olacağı bir haftasonu ortada bir yerde buluşalım derim. hatta bu haftasonu kaçkar yarışları var çekmeköyde. oraya gelecek olan arkadaşlar varsa ben kuvvetle muhtemel orada olacağım.
valla bisikletle gidecektim ama hava epey bi sert olacak. özel araçlarla gitmeyi düşünüyoruz. ulaşım için kadıköyden ve üsküdardan otobüsler var ama numaralarını bilmiyorum
merhaba,
kurtköy- yenişehirde bir bankacı ve bisikletçi var hafta sonları parkur belirleyip keyifli turlar düzenleyebiliriz. 7 mayıs cumartesi pendik sahilde buluşabiliriz mesela. ilgilenenlerden cevap beklerim.
selamlar..
üstad çok isterim ama hafta içi o saate yetişmem zor o saatlerde anca evde oluyorum. ben de dün kurtköy-maltepe- kurtköy turu yaptım ama sahil yoluna inene kadar pek eğlenceli olmadı bisiklete uygun yol yok, çok fazla araç var falan. malum ülkemizde bisiklet yolu bulmak zor bundan sonra sahile kadar araçla gelip ordan bisikletle devam edeceğim eğer uyarsa 14 mayıs cumartesi sabahı pendik sahilde buluşalım maltepe-kadıköy'e doğru gideriz. mesajı ilk yazan arkadaş ta tuzla'da sanırım ona da uygun olur ortada buluşmuş oluruz. civarda oturan veya gelebilecek durumda olan başka arkadaşlar da katılabilir. belki grubumuzu kurup ilk turumuzu yapabiliriz
kudret abi bankacı bisikletçiler grubu kurma girişimini eleştiren arkadaşlar olmuş söyledikleri doğru her meslek grubundan bisikletçiler bir araya gelip çok güzel dostluklar kurabiliriz tabii ki ama bence bisiklet kullanımını arttırmak için her meslek grubu kendi grubunu da kursa olur. zaten bisiklet kullanan bi avuç insan var yeter ki insanlar bir araya gelip bisiklete binsinler grubun ismi, hangi meslek gruplarına hitap ettiği hiç önemli değil. yeter ki insanlar bisiklete binsin..
(bu arada kudret abi önerileriniz için teşekkürler dikkate alacağım)
Turgay bey merhaba.Çok isterdim C.tesi gelmeyi lakin çalışıyorum.Bu arada ben bankacı değilim.Pazar sabahlarıda 07:00 gibi pendikte oluyorum.İlk fırsatta tanışmak dileğiyle.Selamlar.
Bankacıdan bisikletçi olmaz. Saat 9 da işyerinde takım elbise, traş, tersiz kuru vaziyette olacaksın, akşam 8 e kadar çalışacaksın, akşamın bir köründe eve gideceksin. Zaten olmadığı 2011 yılından beri giriş yapılmadığından belli.