Scudo Sports

Baradine

@sener35

o sesle ılgılı cok az zımparalamayı onermıslerdı forumda :)

Scudo
bende eski olandan var ve ses yapıyo ama her zaman öle frene basınca değil..

Freni tamamen sıkıpta kilitlendikten sonra zorlarsan cik cik ötüyo rahatsız edici bir ses değil merak etme;):)

@tuninger_haa

yavv.. frene basmayınca ses gelir mi allah aşkında:D

Frene çok sert bastığında ses geliyo sadece. Yani normal kullanımda ses yok ;)

ben bugün jant yanaklarını temizledim frenlerimi ayarladım tekrar şuan tek parmakla ön tekeri kilitleyebiliyorum giderken:) yada şöle diyim giderken arka kaldırabilecek kadar kilitleyebiliyosun tek parmakla:)

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
@d.berkay

yuh :eek: :eek: :eek: :eek: :D
shımano larda da durum boyle mı acaba
kullanan var mı ??

@Hakan Yazman

Hakan Abi'ye aynen katılıyorum. Ben 1 yıldır hala bitiremedim. Normalde bana hiç bir pabuç 3 aydan fazla dayanmazdı.

Anlaşılan;çoğu arkadaşın belirttiği gibi eskisinin daha iyi olduğu.Paylaşımlarınız neticesinde bende Baradinenin eskisinden almaya karar verdim.Paylaşımlar için herkese teşekkürler...

Ben bitirdim sonunda:D :D

Ben o pabuçlardan iki kere kullandım. Nasıl oldu bilmiyorum ama sıfır pabuçlarla Belgrad'da antrenman yarışına gittim, 4 turun sonunda pabuçdan eser kalmamıştı. :D epey çamur vardı ama ortalıkta, EPEY.

sonra aynı pabuçtan bir set daha aldım. 2000km oldu, mis gibi duruyor. sırf geyik olsun diye değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar. :)

3 kartuşlu baradine fren pabucu cantilever fren grubuna takılabilir mi acaba

Çok fazla ses çıkarıyor.

Belki birinin işine yarar diye yazıyorum; baradine balatadan hiç memnun kalmadım. Çin' den aldığım 11 liralık balata net bir şekilde bundan çok çok daha iyi. Hem bir yerden sonra şişip tutmak bilmiyor, hem de kamyon gibi ötmeye başlıyor. Kısaca önermiyorum.

Brakco marka fren pabucu duyan kullanan oldu mu hiç? Baradine marka verdiğim sipariş bracko olarak geldi. Arkasında etiket var M-955vc diye ama marka brakco.

@Holidey

Hocam, Sundu Bisiklet Brakco olarak satıyor, Baradine'in aynısı olduğunu belirtti.

Valla ben sporcupazari.com dan aldım. Onların aynı olduğunu söylemesi bişey ifade etmiyor. Kalitesini bilmiyorum ama belliki replika ürün. Daha açık ifadeyle çakma ürün. Baradine den daha ucuz maliyetli bir ürün.

Telefon açıp durumu belirttim. Şaşırmış gibi yaptı telefondaki. İnandırıcı değildi. N11 e baradine diye yazıp herkese bu ürünü gönderiyorlar belliki.

Sporcu pazarı ile aramda geçen whatsapp konuşması

Screenshot_20180426-171117.png

Bu şekilde replika ürün gönderip bi deniyorlar yani yedirirsek yada adam üşenirse geri göndermeye kardayız diye.

@Holidey
Ben de brakco kullanıyorum,çok memnun kaldım açıkçası..
Sanırım ikisi aynı..Satıcı da bilmiyor olabilir..

Satıcı ikisi aynı diyor ama mesele o değil

Başka marka bu ürün. Açıklamada belirtmeleri lazım aynı kalitede brakco marka ürün göderilebilir diye.

Yanlışlıkla gönderilmiş diyor ama inandırıcı değil. Baradine bilinen güvenilir marka diye sipariş verdim gelen başka bir ürün. Gayet açık yanlış bir durum var. Benim teklifimi kabul etmeleri gerekir çünkü kargo firmasına gitme imkanım yok ve hata onların. Madem bir yanlışlık yapmışlar göderecekler doğrusunu. Az buz para kazanan firmalar değil bunlar geri gödermesem bile yaptıkları sözde yanlışı telafi etmek için göndermeleri gerekirdi.

2 ay önce barçın.com dan ayakkabı aldım. Ayakkabı bi geldi bağcık geçen ilmeklerden biri kopmuş, ucu ezilmiş ayakkabının. Aradım bu ne ne dedim numarası oldu mu diye soruyor olduysa yenisini gönderelim diyor. Denetmek için arızalı ürünü gönderiyor önce yani. Mecbur muyum ben kargo firmasına gidip uğraşmaya.

Bu sporcupazarı nında yaptığı benzer işte. Önce tercih edilmeyen ürünü bi gönderelim bakalım adam uyanmazsa yada geri göndermeye üşenirse satmış oluruz yoksa doğrusunu göndeririz.

Bazı satıcılar bunu yapıyor, muadili diye veya ellerinde o ürünün stoğu bitti diye gibi sebelerden ilandaki üründen başkasını gönderiyorlar. Ha geri gönderince,özellikle n11,gittigidiyor.com para iadesi yapıyorlar ama bu sana zaman kaybına sebeb oluyor.Sende bu durumu, ürün değerlendirmesinde yansıtırsın. Bu konuya çünkü çok dikkat ediyorlar, puanlamaları düşünce satışlarını etkilediği için mümkün mertebe düşük puan almamaya çalışıyorlar.

@Holidey
Pabuçlar nasıl,beğendiniz mi?
Beğendinizse,sorun yok bence..
İnternette böyle şeyler hepimizin başına geliyor,yapacak bir şey yok açıkçası..

Geri