Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Barco Tekstil - Exuma Outlet

Abi exuma ölçü konusunda baya tutarsız. Ürünlerde kalite çok iyi ama kalıpları fazlaca var herhalde:D internet üzeri aldığım formaları beden uymayınca değiştirmeye gittim Çatalca'da ki fabrika mağazasına. Seçenekleri çok iyi, ürün skalası çok güzel. Ama bedenler oldukça eğlenceli:D 4 tane falan farklı S beden vardı. Biri tam oldu, biri hafif sıkı, birisi bol, birisi diğerlerine nazaran 3-4 parmak daha uzun Kısaca bizzat deneyerek almak lazım. Ama onun dışında ilgileri, ürün kalitesi çok iyi:) Bedeni deneyerek alın;)

Scudo
@lealtad :krktm: biraz tedirgin oldum bulunduğum şehirde mağazaları olmayınca internetden alıyım diyordum

@Edip Dinçer
Ben eşofman almayı düşünüyorum ama çekincelerim var. Acaba eşofmanları nasıldır? Yani kesimleri, dikişleri, rahatlığı falan. Dayanıklı bir şey olsun istiyorum, ve klasik adidas, nike gibi markaları düşünmüyorum. Çünkü bence haddinden fazla pahalı bu markalar.

@07yusuf ya bazen riske girmek lazım ben verdim siparişi hayırlısıyla gelsin bakalım kullanınca detaylı yazarım

@tuna07 Abi sıkıntı yapma ver siparişi. Hatta 3al2öde'si bitmediyse kaçırma. Beden olmasa yada değişim desen bile sıkıntısız yardımcı oluyorlar;)

• Beğen
Tepkiler: Tuars07
Çekmeköy mağazası kapanmış arkadaşlar bilginize. Sitelerinde duruyor hala ama başka bir firma tutmuş bile mağazayı.

Çekmeköy magazasi palladium avm tasinacakmis.

Bu arada Bahcekoy magazalarinda ayakkabi kilifi var mi?

Arkadaslar exumanin magazasina giden olursa, bana ulasabilir mi :D
Ayakkabi kilifi lazim bana da bir tane alabilirseniz cok sevinirim :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Yokmuş Ahmet :D Nereden alacağız bunu bilemedim. Aktif pedal da specialized var ama 90-120 lira arası. Merlin'den alsak yine aynı paraya geliyor.

Wiggle ve Chainreaction dan bakabilirsiniz bende o şekilde almıştım.

@kadir karademir

sıcak tutuyor, güzel ürün.

Subay botu maşallah :)

İçi polarlı olanlar 100TL nin altına zor bulunur. Erdoğanlara’da bakabilirsiniz. Benim kullandığım ürün aşağıdaki.

ab313fb4db28fd37d927fd53b4e604b1.jpg

(link) bu taytı alıp kullanan ya da mağazaya gidip gören var mı? Görseli photoshop ile yapmışlar ve büyük ihtimal POC'un görseli.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Ya ne gerek var bunlara gidin bi asgeri malzeme satan yere kalin kislik asker coraplarinin en buyugunden alip giyin ya :D

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
@bibisiklet
Yanlış hatırlamıyorsam ped olarak b'twin markasının 700 900 serisinde kullandığı pedi koymuşlardı. Dışı dediğiniz gibi poc renginde.

Bu arada Sarıyer exuma'da uzun tayt olarak sadece mavic kalmış. 200 lira.

Geri