Bu basmalar genelde yurdisinda ulkemizde amortisor yerine saglam bi demir yada amortisoru indirme basma deniliyor basit yolda.Bu adamlarbasmaya gercekten emek veriyolar.Benimde bi modifiye planim var.Ama boyle qeqolarin yaptigi gibi bi led cekip ses sistemi takmak degil .Anlatayim planami oncelikle tuhaf gelebilir ama bir plaka hali hazirda bitane var ve bisikletimde kullaniyorum herkese degisik geliyo ama benim hosuma gidiyor.sonra su amortisor indirme dedigimiz yontemi uyguladim ama haftasonu daha basik yaptiktan sonra orta ayaklik almayi planliyorum.Bugun pazarlikla aldigim 3 elektrik bandi ile on masaya italyan bayragi cektim bayagi ugrastirdi .sonra ise (teknik virt zirt harc) bi klasik far taktirip elcikleri yeniden degistirmek sade ama guzel olsun istiyorum yakinda konu acabilirim arada bi bakin .Bu arada bisikletim bianch shark (ozellikle bianch)
Yaşadığım yerde çok var bunlardan. Genelde çocuklar kullanıyor. Biz çocukken en fazla lastiğe pet şişe sıkıştırıp motor sesi çıkartırdık. Yeni nesil modifiye işlerine girmiş
Ben ilk bisikletimi 2000 yılında babam almıştı. tam 15 sene kullandım. Bu çocuklar malesef 1-2 yıl anca kullanır bu şekilde. gerçi daha sonra 100'lük motor alıp basarlar
Benim gözüme çok çirkin gözüksede galiba daha güzel olduğunu düşünüyorlar bisikleti bu hale getiren insanlara downhill versek yine basacaklarmış gibi geliyor bisikletlere üzülüyorum açıkçası
O downhill in mühendisliği geometrisi boşa gidiyor
Yani ben çocukken en fazla aynakolun altına ışık takıp bisikletimi alttan aydınlatmalı yapardım, he işte belki birde jant kapağı ama yani bu çok fazlaymış