Diğer mesajıma link koymuştum ama çıkmamış. sigma pure 1 kablolu, sigma bc 8.12 ve count 8 arasında kaldım rakamlar neredeyse aynı. Bu üç cihaz da sizlerin tecrübesinden anladığım kadarıyla isteğimi karşılıyor, sigma pure'de üç satır koca bir ekran var sanki içim biraz daha ısındı
Telefon Kullanıyorum.;
Note 4 cihazda Shealth uygulaması içinde bisiklet var.
Ama android 6.0 yükseltme sonrası bazen gps i görmüyor ve sağlıklı çalışmıyor.
Diğer cihazlarda benzer sorun var mıdır bilmiyorum.
@Nurullaah18@anti panik Urban Biker yüklü telefonumda ama bu programlar anca şehir içi kısa turlar da belki daha çok işe yarar. Uzun yolculuklarda gps kesintisi sürekli yaşanıyor, şebekenin zayıf çektiği yerlerde şarjı daha çabuk yiyor. km saatine ihtiyacımda aman kaç yapmışım kaçla gidiyormuşum değil o bisiklete oturunca tekerim kaç km dönmüş, günde kaç km. yapmışım evet çok iyi programlar var ama onlar km saati olarak değilde harita üzerinde ki işlerini yapsın yeter
tavsiler ve araştırmalar sonucunda sigma pure 1 kablolu km. saatini aldım, anladığım kadarıyla sigma bc 8.12'den tek farkı büyük kolay okunan 3 satır ekranı olması. reset tuşu altta ortada olması tuşsuz görünüm izlenimi vermiş ve bence çok zarif olmuş..
vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim..
Kablosuz km saatleri etrafında geçen araçlardan vs fazla etkileniyormuş. Kablolu almanızı öneriyorum
Ayrıca ben sigma bc 8.12 kullanıyorum. Bir kere sürmek kısmet oldu fakat gayet memnun kaldım 8 fonksiyonlu. Decathlon'da da gayet uygun 49 tl'ye aldım. Kablolu tabii