Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başka sporla ilgilenen var mı?

Scudo
6 Yildir Bİlek GÜreŞİyle İlgİlenİyorum YariŞmalar Falan Hayatim Oldu DİĞer Sporlarlada İÇ İÇeyİm Spor Akademİsİ Okuyorum...

yamaç paraşütü,aletli dalış,kort tenisi,dağ bisikleti,basketbol,fitness,kaya tırmanışı sürekli uğraştığım sporlar.ayrıca beden eğitimi ve spor öğretmenliği mezunuyum :)

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Hakkı
ben diger sporlara vakit ayramıyorum bmx kullanıyoruz cok calısmamız gerekiyor :D

:mad: arkdaşlar forumda başka spor dalları ile ilgilenen sanırım bu kadar diğerler sadece bisiklet ile ilgileniyor

yüzme tüm kasları çalıştırıyor ve boy uzamasına yardım ediyor( bisikletede )herkese tavsiye ederim
saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
futbol(bu yıla kadar amatör takımlarda oynuyordum), 11 yıldır vücut geliştirme, (haftada 3-4 gün devam ediyorum), 2 aydır bisiklet (haftada 1-2 uzun mesafeli dağ etapları)

• Beğen
Bisiklet, Masa Tenisi, Dağcılık, İzcilik, Kampçılık, Balıkçılık, Paintball, Yüzme, Basketbol...

• Beğen
Tepkiler: lastikci
uzun süredir atletizmle uğraşıyorum kısa mesafe sporcusuyum ve bisiklet sporuna dnmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim k.çekmece oturuyorum yarış bisikleti var

• Beğen
kite surf ,yamaç paraşütü,sky diving,snowboard.Sky diving ve kite surf bu sene yeni gerçekleşecek inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Geri