Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başka sporla ilgilenen var mı?

Uzun yıllardır Body building... Bisiklet sürdüğümde, en az body building ile uğraşırken oluşan endorfin(mutluluk hormonu diyebiliriz) hormonunun artışı olduğunu söyleyebilirim. Bunun nedeni hem gezmek hem bi yandanda pedal çevirerek cardio yapmak sanırım ;) Konuyu saptırmak gibi olucak ama şunada deyinmek istiyorum; Şehirden uzaklaşıp orman yada şelale dibi gibi yerlerde havadaki negatif iyonda artış olduğundan insan hem psikolojik ve hem fizyolojik açıdan daha dinç hissediyor kendini :)

Scudo
Ülkemizde bir çok spora gereken değer verilmiyor zaten :) Halkımız alışmış futbola eski köye yeni adet getirmiyolar :)

basketbol(6 ay arayla 2 defa bileğimi kırınca bıraktım :D)
atletizm 6 yaşından beri

Basketbol bisikletimden önce gelir. 10 seneden beri yapıyorum. Koçluk dahi yaptım.

@FURKAN YAVUZ

Furkan Bey siz de profesyonel kayakçı mısınız, yoksa amatör mü takılıyorsunuz?..

@r321

madem forumda kayakla ugrasan kişiler var kayak sezonu açılınca bisikletforum olarak bir organizasyon düzenleyelim. hayalimde şu var: bisikletle sırtımda kayak takımları ile uludağa çıkıp, inişde bisikleti sırtıma alıp kayarak inmek var:D biraz çılgınca oldugunu düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
Çocukluğumda futbol, basketbol, voleybol hatta beyzbol oynardım. Üniversitede mühendislik okurken yurtta kaldığım dönem masa tenisi oynardım ve o dönemde çok iyi oynuyordum. Şimdilerde üniversite dönemi kadar olmasa da yürüyüş yapmaktayım.

kaptan ben basketbol oynuyorum lısanslı olarak ama bısıklete basladım onada devam basketede devam aynı zamanda yuzuyorum ..

Geri