PuncherZ
Puncher
- Tepki
- 5.980
- İsim
- Ziya D. Bilgitoğlu
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Cipollini
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Biz haklıyız ! Bu kesin.Kimse buna itiraz etmemeli.Çünkü yarışma ücreti dışında bir çok gider varken ve biz sporcular Türkiye nin her yerinden bu ile gelerek reklamını da yaparken alınan bu ücretler yüksek! Bu net. Bunu kırmak lazım.Gençlik Spor Bakanlığının bu ve bunun gibi diğer yarışları incelemesi gerekmektedir.Eğer kampanya gerekli sayıya ulaşırsa Bakanlığı da göndeririz.Birilerinin tekelinden kurtarılmalı bu yarışlar....
Siz Samsun GF için çaba sarf ettiniz. Ben de Eskişehir'de Türkiye Şampiyonasında. Ne kadar zor işler olduğunu biliyorsunuz. Biz bu işle uğraşırken bisiklete sporuna olan tutkumuz için, bu sporsun genele yayılması ve fayda sağlaması için yapıyoruz. Organizasyon firma ise para kazanmak için. Serbest piyasa ekonomisinde fiyatı tüketici belirler. Fiyat istenilen kazancı karşılamıyorsa da firma da bu işe girmez. Fiyatı tüketici belirler diyoruz da Bursa'ya yüzlerce kişi katıldı. Ben organizasyon firması olsam Bursa'ya katıldılar Ankara'ya da katılırlar der basarım fiyatı. Bakanlıkla vs. ile olmaz bu iş. Bakanlık en fazla şu para olacak dese, firma kurtarmıyor ben de yapmam der geçer.
Benim aklıma gelen federasyonun kendi bünyesinde fondolar yapması. Standartları az olur, tişört olmaz, hediye olmaz vs. Ama etkinlik olur, herkes faydalanabilir. Özel firmalar bu işten para kazanmak isterlerse de daha premium fondolar yaparlar. Onun da alıcısı çıkar.