a.valverde
El Imbatido
- Tepki
- 2.602
Evet, zaman sınırını tam uygulayacaklarını düşünmeyin, bir çok granfondo da, en geride kalanları zaman sınırı süresine bakmadan otobüse bindirme konusunda ısrarcı olurlar veya çipi alırız siz kendiniz sürmeyed devam edersiniz. trafik açılacak diye söyleyip giderler.Merhaba, geçen sene kısa parkura katıldım. Sadece keyif için olduğundan ve ilk kez katıldığım için sadece bitirmek üzere ortalama hızda çok kasmadan devam ettim. Verdikleri sınır süreleri dikkate aldım ama olması gereken süreden baya erken zamanda otobüsle toplamaya başladılar. Tabi itirazlar oldu haklı olarak. Açıklama olarak trafik de bizi sıkıştırıyor diyorlardı. O ara hızlanıp bitirdim. Ama otobüsle bitirseydim canım sıkılırdı eminim. Merak ettiğim konu her sene bu şekilde mi oluyor. Daha önce tecrübe sahibi olanlar paylaşabilir mi..
çokda haksız sayılmazlar, zaman sınırındakileri toplamaları bence gayet normal. ama yarışın ortasına kadar zaman sınırında olmayan ama daha sonra yorulacak ve zaman sınırına girecek diye düşündükleri için, zaman sınırına yakın sürenleri trafiği açmak için toplamayı teklif ederler hep.Teşekkürler anladım hocam. Keşke öyle olmasa da net zaman verseler. O zaman bu senede gerilim halinde ne zaman toplarlar diye bekleyeceğiz.
Şurda varsonuçlara nereden bakıyorsunuz, ben bulamadım
Yarış güzeldi.Yaşta 45/49 da 10.oldum.Daha iyi olabilirdi tabi.Yarışın 77.km krampla uğraştım.Benim grup böyle olunca uzadı gitti.Daha sonra çoğunu yakalayıp geçtim.
Köy yolunda önümüze devasa bir traktör çıktı.Islık çalmak zorunda kaldım.İnişteydik.Allahtan kaza bela yaşamadık.Daha sonra finişe yakın bir yerde 2 araç önce sağımızdan geçti sonra solumuza atladı.Allah tan 4-5 kişiydik te yırttık.Zorlu yokuşlar , eğlenceli bir kaç iniş ile tamamladık.Nötral start çok uzadı 8kmcivarı nötral start mı olur dedik.Bu arada trek bisikletli bir arkadaş o kalanbalıkta öndekine dokununca çok fena düştü.Öğrendiğimize göre jant yamulmuş , arkadaş iyiymiş.Yarışan tüm arkadaşları tebrik ederim.Çalışmaya devam.Sporla kalın. Saygılar...
Unutmadan yazayım şuraya , madalyalar, düşünce iyi ama tasarım ve işçilik berbat ! Soyuluyor yakında sapsarı bir hal alır.Bunu yetkililere de yazacağım.
Hocam bu etkinliği düzenleyen firma fena değil belki ama expo alanında yemek uyduruk bir makarna idi madalya desen öyle bazı eksiklikler var Ben bu yıl düzenlenen granfondo bursaya katıldım expo alanı çok daha güzeldi yemek desen öyle madalya desen çok daha iyiydiYarış güzeldi.Yaşta 45/49 da 10.oldum.Daha iyi olabilirdi tabi.Yarışın 77.km krampla uğraştım.Benim grup böyle olunca uzadı gitti.Daha sonra çoğunu yakalayıp geçtim.
Köy yolunda önümüze devasa bir traktör çıktı.Islık çalmak zorunda kaldım.İnişteydik.Allahtan kaza bela yaşamadık.Daha sonra finişe yakın bir yerde 2 araç önce sağımızdan geçti sonra solumuza atladı.Allah tan 4-5 kişiydik te yırttık.Zorlu yokuşlar , eğlenceli bir kaç iniş ile tamamladık.Nötral start çok uzadı 8kmcivarı nötral start mı olur dedik.Bu arada trek bisikletli bir arkadaş o kalanbalıkta öndekine dokununca çok fena düştü.Öğrendiğimize göre jant yamulmuş , arkadaş iyiymiş.Yarışan tüm arkadaşları tebrik ederim.Çalışmaya devam.Sporla kalın. Saygılar...
Unutmadan yazayım şuraya , madalyalar, düşünce iyi ama tasarım ve işçilik berbat ! Soyuluyor yakında sapsarı bir hal alır.Bunu yetkililere de yazacağım.
320882 dosyayı görüntüle
Hocam bu etkinliği düzenleyen firma fena değil belki ama expo alanında yemek uyduruk bir makarna idi madalya desen öyle bazı eksiklikler var Ben bu yıl düzenlenen granfondo bursaya katıldım expo alanı çok daha güzeldi yemek desen öyle madalya desen çok daha iyiydi
Keyifli bir yarış oldu. Uzun parkur da yaş 35-39 da 6. Oldum....
Uzun parkur genel Sıralama listesine ulaşamıyorum.. Bununla ilgili instagram üzerinden yazdım ama dönüş yapmadılar😔
Yaş harici genel sıralamayı daha çok merak ediyorum açıkçası..
Trafik konusunda bence gayet başarılıydı..
Yolların durumuda güzeldi öyle çukurdan kaçayım edeyim diyen görmedim🤷🏻♂️
Evet tişört incecik içini belli eden bir kumaş, önündeki resim oldukça basit yapılmış.
Madalya ne kadar güzel düşünülmüş tasarım olsada boya yerine kabartma vs şeklinde olsa çok daha iyi olurdu( dökülmeler başladı ilk günden)
Şurda var
(link)