Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başlangıç için fikir edinme

Sizce en uygunu nedir ?

• Yol Bisikleti

• Hibrit Bisiklet

• Toplam katılım
    30
  • Anket kapanışı .
Ilk baslangicimi Hibrit bisiklet ile yaptim. 2-3 sene buyuk keyif ile kullandim. Simdi de endurance road bike dedikleri yol bisikletinin biraz daha konforlusu olan bir bisiklet aldim. Onu kullanmaya devam edicem.

Adim adim gitmek iyidir. Ani degisiklikler konforsuzluga sebep olup seni bisikletten sogutabilir.

Hibrit bisikletim : Giant Escape 2 idi. Buyuk keyifle kullandim.
Yeni endurance road bisikletim Merida Ride 100

• Beğen
Tepkiler: ichinichi
Scudo
BABASI SINIF GEÇERKEN BİSİKLET ALANAN BİR KİŞİ,DAHA SONRA KENDİSİNE BİSİKLET NASIL ALIR?
1)Bütçe belirler
2)İlk önce şehir bisikleti alır.Eğer düzenli binerse, tercihini
a)MTB
b)Yol
Olarak kullanım amacına göre belirler.

@x-rayted

Güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim hocam. Bunu öğrendiğim iyi oldu. 1-2 saat öncesinde Decathlon'a gittim ve oradaki yol bisikletlerini denedim. B'Twin Triban 520 FB ve Triban 500. 4-5 seferdir gidiyordum fakat düşerim rezil olurum korkusuyla yol bisikletlerine binmekten çekiniyordum. :D Hiç de farklı değilmiş aslında ya, hatta inanılmaz zevk aldım. Gidonun alt tarafına geçtim az daha ufaktan çarpıyordum bir yere, frenlerin yeri farklı olduğu için şaşırdım :D Bisikleti bırakınca bileklerimin biraz ağrıdığını farkettim, acaba çok mu yüklendim ya da kilomla mı alakalı tam bilemedim. Acemiliğimden olabilir belki de. Valla şu andan itibaren düşüncem yol bisikleti almaktan yana oldu, markası ne olursa olsun yol olacak. 5 dakikalık sürüş bile çok zevkliydi. Anlamadığım bir konu şimdi 2015 Ağustos'da 1750 lira olan bisikletler şimdi 1920 lira olmuş. Ne oldu da bu kadar arttı fiyatlar yahu :D Kredi kartıyla Sedona 410 almayı düşünüyordum, sanırım biraz daha para biriktirip bir yol bisikleti alırım.

@bambam84

Hocam şehir bisikleti almamaya karar verdim. Yol alıp artık buna alışmaya çalışacağım. Bu yol bisikletinin konforlusu derken farkı tam olarak nedir ? Biraz açabilir misin bunu bana teşekür ederim.

Tavsiye uzerine aldim. Henuz daha uzun surus yapip da test yapma imkanim olmadi.

Google'da endurance road bike diye aratirsaniz guzel incelemeler ve bilgiler var

Bugun itibariyle sedona 410 kullancısı oldum. Triban 500fb yi test etmiştim dün. Bugünde sedonaya baktım. Bakar bakmaz vuruldum hemen aldım.

• Beğen
Tepkiler: bambam84
Bu konuya atlamak gibi oluyor fakat Sahilde oturuyorum Hem evde trainer setupuyla binmek hemde yolda binmek için 400-700 tl arası bir bisiklet arıyorum mevcut mudur? Neler önerebilirsiniz?

Seymen performans bisikletten peşin fiyatına 1100tl ye aldım. 52 kadro

Geri