Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başlangıç seviyesi mtbciyi üzen hareketler

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Tepki
33.509
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhaba forumdaşım nasılsın ? Ben iyi değilim hatta feysbukumda şimdi bildirim attım ( "Cumhur abi sinirli hissediyor " , utanmadım bunun üstüne starbuksta yer bildirim atıp lattemi yudumlarken selfide paylaştım ve bunu yaparken kave bardağındaki "sıtar buks " markasına zoom da yaptım. Yok bu "zoom" bildiğimiz esnediği genelde pek görülmeyen maşa markası olan değil yani yakın çekim yaptım canım )
Neyse geçelim konumuza .Öncelikle "başlangıç seviyesi" tanımını ilk icat eden arkadaş kimse kahrolsun ; ve cümle içinde kullanmayı da başaran ilk insanda grip olup en önemli manita randevusunda kızın yüzüne yüzüne hapşursun emi .
Bu seviyedeki piskeletçileri üzen şeyleri listelemek istiyorum...
............
............
1: Bir başlangıç seviyesi mtb ci sayibinden komda favori listesine aldığı mtb nin "yayında değil" bildirimini almaktan çok hüzünlenir. LÜtfeeeeeeeeen yapmayalım böyle şeyler , adam hayattan her soğuduğu anda o ilana bakıp rahatlıyor bilader sen niye adamın yaşama sevincini elinden alıyosun zalım mısın ala ala .

2.Bir başlangıç seviyesi mtb ci yolda başka bir mtb ciyle karşılaştığında selam verip muhabete geçtiğinde göz ucuyla piskeletinn kompedantlarını süzer ( kompedant yazıyorum diye "bazı" arkadaşlar bozuluyor ben masus yazıyorum bunu. Zaten yabancı olan bir kelimeyi iyice deforme etmek hoşuma gidiyor napimm )
compenantlarını süzer yada ( buda olmadı neyse )
Bu olay esnasında o garibanla göz göze gelmemeye dikkat edin ve ezmeyin adamı .Bunun yerine "_Kelepir denk geldi aldım " , "işimizi görüyor işte problem değil" gibi ılımlı laflar edin

3. Bir başlangıç seviyesi mtb ci zaten o seviyede olduğundan içinde gizli eziklik hisseden kişidir .Dostluğun güçlenmesi için "_ bilader ben seni bu seviyenle de seviyorum ama eminim uzman olduğun başka bir alan vardır" gbi konuşmalar yapın . Oda başlasın tamir ettiği musluk contalarını, eski sevgililerini , Fener cimbom maçında kadıköy meydanında cimbom formasıyla dolaşırken üstüne atlıyan 50 fenerliyi nasıl haşat ettiğini ne bileyim ben , bodrumda tatil yaparken kendine çıkma teklifi yapan ünlü mankenleri nasıl red ettiğini ( buda çok palavracı çıktı ya neyse ) felan anlatsın rahatlasın çocuk.

4.Bir başlangıç seviyesi mtb ci bulun karşınıza oturtun , br bardak suyun yanında mavi ve kırmızı hapları önüne koyarak "tis is riıl wörld neo " deyin oda tavşanı takip etsin .( hangi tavşanı mı ?? lan yine mi sen çıldırcam ya git başımdan yaaa belamısın bilader bak gemlikliyim dalarım sana bu son uyarım )

5.Bir başlangıç seviyesi mtb ci ying yang felsefesine çok yatkındır ve piskeletini fenk şui ye göre tasarlar. O yüzden onun yanında çinden aldığınız ürünleri ( aksesuar olur , göbek seti olur ne bilim tayt olur neyse işte ) kötülemeyin adam yink yank felsefeside çin menşeiili olduğundan bunu hakaret sayabilir .

6.Bir başlangıç seviyesi mtb ci 20 bin avroluk downhill piskeletle bir adaya düşsse yanında götüreceği 3 şey alyan takımı , zincir yağı ve çeşitli renklerde oje olacağından sizde yanınızda sucuklu tost , domestos çamaşır suyu ve bol miktarda kaşar peyniri götüründe orada karışık tost yaparsınız üzülmesin çocuk.

7.Benim başlangıç seviyesi bir arkadaşım vardı , piskeletini apartman boşluğuna 8 çeşit kilitle bağlardı.
sabah bir bakıyor piskelete hırsız bazı kilitleri kesmiş ama çalmayı başaramamış bu sefer sırf adamı üzmek için kadroya beyaz ojeyle " bunu yazan tosun " yazıp kaçmış. O hırsızı yakalarsanız bana teslim edin onunla özel ilgilenecem .Çok üzüldü çocuk yaaa ayıptır.....

Neyse şimdilik bu kadar... Sizlerde isterseniz eklemeler yapabilirsiniz .
Hiper aktif bir çalışma olur böylece yok lan pardon interaktifmiydi neydi ondan işte :D

Scudo
abi şu yazılarına bide ön söz istiyorum zaman bulamıyom okumaya :D şuan uyuz bi müşteri var :d

Seviyem başlangıç, sevdiğim kuş kırlangıç,kimliğimde yazar cmas bir yıldız dalgıç (kafiye olsun diye yazdım), hiç hoşlanmadığım sanatçı Murat Dalg(k)ılıç. (Bu kısım doğru)

@chnkrmz
ok cnm k.i.b :D mtb aşkı okuma aşkından ağır basıyor sanırım bende zalımsın diyorum protesto babında

@trainspotting35
Yaşasın başlangıç seviyesi halkların özgürlüğü dostum :D

@mariokaldato
aminnn :D

@mariokaldato
Resmen hayattan soğuyorum :D
@mariokaldato
Şimdi bile sevincimi eller aldı :(

@mariokaldato

ezim ezim ezildim abi bu nedir ya altına bide v3dat yazaydın tam olaydı yıktın öldürdün bitirdin beni :D :D

@V3DAT
hepimiz başlangıç seviyesiyiz hepimiz rakşoksal üyeyiz :D

@Kubilay Koparan
bu metinde neye en çok güldün yaz bakalım :D o kadar emek veriyoruz sende iki dakkanım ayır yaz bakim neye güldün D: bu sefer "hepsine güldüm" deme yemezlerrrr :D

@V3DAT "_ bilader ben seni bu seviyenle de seviyorum ama eminim uzman olduğun başka bir alan vardır" :D

@V3DAT "_ bilader ben seni bu seviyenle de seviyorum ama eminim uzman olduğun başka bir alan vardır" :D

mariokaldato

çok pis musluk tamir ederim abi anahtar kullanmam gözüm kapalı söker takarım :D

@V3DAT :D

".Bir başlangıç seviyesi mtb ci bulun karşınıza oturtun , br bardak suyun yanında mavi ve kırmızı hapları önüne koyarak "tis is riıl wörld neo " deyin oda tavşanı takip etsin .( hangi tavşanı mı ?? lan yine mi sen çıldırcam ya git başımdan yaaa belamısın bilader bak gemlikliyim dalarım sana bu son uyarım ) " burası sparta değil laaaaaaa metrikssssss :D

• Beğen
Tepkiler: ventiol ve V3DAT
Geri