Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Batı Karadeniz Turu Bartın-Kocaeli

Scudo
Çok güzel tur olmuş.
Alaplı - Yedigöller arası yol durumu nasıl asfalt mı?

@Ertunç Öner Merhabalar turu yaptığım zamanda Alaplı yığılca yolunasfalt, yıgılca yediğöller arası yolun büyük kısmı asfalt idi. Stabilize olan kısımda da sorum yoktu gayet iyi bir yol. Bu rota ger çekten keyifli bir tur rotası tavsiye ederim. Tabiki eğimi hesaba katın. Yığılcada öğretmen evide vardı. Konaklama alıyormu isterseniz sorabilirsiniz.

@Ertunç Öner Merhabalar turu yaptığım zamanda Alaplı yığılca yolunasfalt, yıgılca yediğöller arası yolun büyük kısmı asfalt idi. Stabilize olan kısımda da sorum yoktu gayet iyi bir yol. Bu rota ger çekten keyifli bir tur rotası tavsiye ederim. Tabiki eğimi hesaba katın. Yığılcada öğretmen evide vardı. Konaklama alıyormu isterseniz sorabilirsiniz.

Yola çıktım. Rotamı da Alaplı- Yığılca Yedigoller Milli Parki olarak gecirdim. Herhangi bir sakatlik ya da aksilik olmazsa pazar günü gerçekleştireceğim. Belki Yığılca da yarim gün yapip dinlenirim sabah geçerim. Su an Sapanca gölü kenarinda kafami dinliyorum

@karaduman61 merhaba.

Çok güzel bir rotada çok güzel bir tur olmuş. Paylaşımınız için çok teşekkürler. Batı Karadeniz rotlarının tamamı çok güzel, keyifli ve bir o kadar da zorludur Siz de harika bir tura imza atmış ve bizimle çok güzel şekilde paylaşmışsınız. Fotoğraflarınız da harika.

Çok teşekkürler.

Kazasız ve keyifli turlar.

five.

Geri