Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Batıkent karaani bisiklet

Valla kimse kurumsallık falan aramasın Türk firmalarda - distribütörlerde. Daha geçen Accell Bisiklet faturalı karbon kadrom komple boyalı - aslen Bianchi marka çıktı, kaliper ayağı çatladı, konuları var.
Üstelik farklı bir markaya boyandıktan sonra Accell tarafından fatura kesilmiş, kendileri tarafından da kabul edildi.
İletişime geçmeleri için bayağı bekledim, halen daha olumlu veya olumsuz bir haber için bekliyorum, ses soluk yok. İnşallah hayırlı bir haber gelir de uzamaz daha fazla.

Ama bu servis muhabbeti yalnız Accell Bisiklet'in getirdiği markalar ile sınırlı bir sorun değil. Bu sorun her markada var olan bir sorun. İstanbul hadi neyse de Anadolu illerindeki ilçelerde bisikletçi sayısı az olduğu için mecburiyetten servislik vermek zorunda kalıyorlar bazı işletmelere.

Kimse de esnafın kabalığını savunmasın, esnaf adam efendi olur. Benim her daim gittiğim bisikletçi Hamza Abi, dünyanın en efendi insanıdır. Sırf efendiliği için başkasına gitmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Devilsbutcher
Scudo
@Gökhan Akkaya

hocam sizede çok geçmiş olsun. Sizin başınıza gelen daha kötü bir olay. Resmen skandal. Accell in hiç uzatmadan hemen hatalarını telafi etmesi gerekir.

Birde biz Accell olarak günde 1200 bisiklet üreten ve bu ürettiğimiz ürünlerin yüzde 70-75 ini yurtdışına ihraç eden bir firmayız diye her yerde reklam yapıyorlar. Bu mu böyle global kurumsal firma. Gerçekten yazık.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Accell yine fena değil, diğerlerine kıyasla daha kaymak tabakada kalıyor, beni mağdur eden prosedürü de sonlandırdıklarını söylediler. Ama beni ne denli memnun edecekler o merak konusu, bekliyorum hala, sabır gösteriyorum. Bisiklet sezonu geldi geçiyor ben hala bisiklete binemedim :) Parayı basıp yeni bir kadro da alamıyorum; yardımcı olacakları umuduna sahip olduğum için.

Kısacası buradaki olay "Esnaflık ile alakalı". Esnaf her zaman yumuşak huylu olmak zorunda, müşterinin memnuniyeti için çabalamak zorunda. Ülkede efendi kişiliğe sahip esnaf sayısı çok az, her marka bunun problemini yaşıyor. Yalnız Accell değil, her firma adına açılmış sayısız şikayet var bu konuda. Yeni bisiklet alanları - bakıma gelenleri - problem yaşayanları sömürme peşinde herkes.

Arkadaşlar bugün accell bisikletten mail geldi. Yeni pedal göndermek için açık adresimi istediler. Bende dedim ki pedalda belki sorun yoktur. Boşuna göndermeyin. Usta bir baksın çözülebilecek ise çözülür eğer pedalda sorun varsa o zaman gönderirsiniz dedim. Emre bisiklet var yakın dedim. Onlarda aramışlar Harun ustaya haber vermişler. Gerçi gerek de yokmuş hemen ilgilendi Harun usta sağolsun. Pedal sesini duyamadığı için Bisikleti oraya bıraktım. Bisikleti kullanıp sesin nerden geldiğini bulup ona göre çözüm üretecek Harun usta. Ayrıca ilk bakımını ve ayarlarını da yapacak ( jant akortlarına kadar bakacak ).

Birde plus marka arka bagaj da aldım hazır gitmişken. Alüminyum ve hafif. Temmuz ayında bir tura çıkma planım var. Yavaş yavaş toplayıp tur bisikletine çevireceğim bisikleti.

İşte esnaf dediğin Harun usta gibi olur. Çok bilgili ve gayet kibar.

Ayrıca accell de ürünün arkasında durdu onlara da teşekkür ediyorum. İnş sorunum çözülecek.

@Devilsbutcher Dostum sorunun çözülmüş ama bu konu başlığında sana yapılan kötü muameleyi aklamaz. Ve eminimki konunun buraya açılması olayları birazda olsa etkilemiştir. Bence sende bu insanlara yumuşama bu kadar.

@danceros Katılıyorum hocam, kesinlikle uzak durulmalı. Kendi deneyimlerime dayanarak Ankara'daki bisikletsever dostlara Sincan Emre Bisiklet (link) ve Yenimahalle Performans Bisiklet'i (link) öneriyorum.

Bugün Harun ustadan bisikleti teslim aldım. Pedal da sorun varmış. Garantiden değişmiş. Ayrıca zincirde de bir sorun varmış onu halletmiş Harun usta. Orta göbeğe bakmış sorun yokmuş. Fren ve vites ayarlarını falan yapıp komple elden geçirmiş. Bagajı da takmış sağolsun.

Artık bir tura çıkabilirim. Çadır uyku tulumu mat falan almak kaldı geriye.

ACC0799B-03D0-4229-BC5E-194F546B5EB2.jpeg C2BDA405-0DE2-484F-88AB-C1B12FBC8995.jpeg

Yakışıklı oldu. Çamurlukta almak lazım.

@Devilsbutcher
Güle güle kullanın çamurluk olsa daha güzel olur tabi. Harun ustaya taktırsaydın bir daha uğraşmazdın en azından. Neyse ama böylede güzel

@danceros Ya aklıma gelmedi çamurluk. Bagajı Harun ustadan aldım ama o gelmedi o an aklıma. Eve gelip foruma yazarken aklıma geldi. Oruç kafa herşey aklıma gelmiyor ya. Bir dahakinede onu halletcem.

@Devilsbutcher
Aynen ramazan başından beri benmde niyetim var harun ustaya gitmeye ama oruçtan dolayı gözüm kesmiyor.bugün yarın derken ramazan bitti. Artık ramazandan sonra gitcem

• Beğen
Tepkiler: Devilsbutcher
@pedalterapi
GERİSİ HEYECANDIR:)

@danceros

Gittin mi?

@uslsy

hatırlamıyorum ama muhtemelen gitmişimdir 1 sene geçmiş :hhhhhh:

@danceros

Hiç gitmemiş olsan bile muhakkak gitmişsindir.

• Beğen
Tepkiler: danceros
Kocaelinden dün geldim. Bisiklet oradaydı gelmişken Ankara’ya getirdim ve Harun abiye uğrayacağım. Genel detaylı bakım ve bir de kelebek gidon bakacağım.

Geri