Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bay ve Bayan klasik Castello çifti (Mr & Mrs CASTELLO)

KBmotors

KBmotors bisiklet garajı..
Tepki
228
İsim
Barış YAVAŞ
Bisiklet
Pinarello
Geçen gün aynakol tamiri için bisikletçiye gittim. Sohbet muhabbet derken bak senin bisikletin dişisi var dediler ve birden bunu çıkarıp geldiler :) Bir baktım marka, model renk çıkarmalar her şey aynı :) İnanamadım bir an, uzun bir süre bakakaldım sonra böyle bir şeyin denk gelme olasılığını düşündüm :)
Tabi dayanamadım en sonunda bisikletçi ile konuşup anlaştım sonra bisikletin asıl sahibini buldum ve bugün aldım. Şuan ikisi de evde olması çok sevindirici, aslında çeyizlik olarak saklamayı planladım fakat hayat şartları mecbur satmak zorunda kaldım şuanda rezerve yani büyük ihtimal cumartesi günü satılacak gidecekler ama alacak arkadaşın bunları ayırmayacağı ve bozmayacak olması tek tesellim..

Böyle bir anımı sizlerle paylaşmak istedim umarım hoşunuza gitmiştir :) ..
Konuda veya yazımda hata varsa affola..

► Aynı marka
► Aynı model
► Aynı seri
► Aynı renk
► 90 lardan beri orjinal kalmış iki çift
► İkisinin de kompenantları aynı (shimano sis,m5)
► 3x8 dişli
► ikisi de kusursuz seleleri hariç orjinaller

IMG-20150922-WA0000.jpg IMG-20150922-WA0009.jpg IMG-20150922-WA0010.jpg IMG-20150922-WA0011.jpg IMG-20150922-WA0012.jpg IMG-20150922-WA0015.jpg IMG-20150922-WA0017.jpg IMG-20150922-WA0018.jpg

Scudo
Facebookta satılık ilanını gördüğüm yavrular bunlar mıydı?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Malesef bugün ikisi de gitti imkanım olsa satmayacaktım ama evlat acısı gibi geldi :uzgnm::(

• Beğen
@KBmotors Valla sebebi maddi sıkıntı veya yer sıkıntısı ise halledilirdi Barış bey ben bile üzüldüm sonuçda pinarello değil ama castello'da başka bir efsane:(:(helede aynı renk,donanım gitti bisikletler desene:(:(

@1967chevy

Malesef hocam aslında satmak istemedim hiç ama ihtiyaçtan gitti işte, birde yerim yok yani ailemle yaşıyorum şuan evde 4 bisiklet oldu mecbur satmak zorunda kaldım :( Bir gün denk gelirse geri almayı bile düşünüyorum hayırlısı artık..

çok güzeller :)
başlık şahane olmuş Mr. and Mrs. Castello.
evlenmeye hazırlanan bisiklet aşığı çiftler için yani gelin damat için kiralansa şahane olur, bisikletler de ayrılmamış olurlar ne güzel :hhhhhh:

@Burcuu

Yorumunuz için çok teşekkür ederim ama malesef satmak zorunda kaldım bu çifti :(
İmkanım olsa kendime saklayacaktım ama nasip olmadı, bakalım bütçem iyi olursa sattığım arkadaştan geri bile alabilirim ::hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: Burcuu
insanların bile ölsem ayrılmam dedikleriyle beş dakikada ayrıldığı/ boşandığı bu sevgisiz dunyada umarım bu güzel çifti ayırmazlar <3 <3

@mariokaldato

Alan arkadaşın sözü var zaten satmayacak ama dediğiniz gibi belli olmaz umarım ayırmazlar :kötü:

• Beğen
Geri