Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

baya baya konu dışı. " kredi kartı limiti "

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
aslında kredi kartı kullanmayı sevmem. zaten yakın zamanda da kapattırmayı düşünüyorum.
neyse bunları geçelim de ben sadede geleyim.

750 ile açılan kredi kartı limitim bi ara 680 oldu 500 bimem kaça düştü şuan 470 falan oldu.

napıyo bu garanti anlamış değilim. sonra beni arayıp limitinizi 5bin yapalım mı diye soruyolar.
acaba tekliflerini 2 kez geri çevirdim diye gıcıklık olsun diye mi yapıyolar :D

bu hafta pzrtsi resmi tatil olmasaydı gidip kapattıracaktım hazır ben tatildeyken.

işteyken de vaktim olmuyo. malum yoğun yerde tek grafiker olunca. boşta kalıncada sonra sonra diye diye erteliyom.

kredi kartını kapattırcam da bu düşüş niye acaba bilen var mı sadece meraktan

• Beğen
Tepkiler: umutcanv
Scudo
@big bike baya baya bilmiyon yani. gel çay ısmarlayam sana :D

konu hakkında bir fikrim yok ama bankalar 21 /22 eylül (pazartesi / salı) çalışıyor. bu arada bir bardakta ben alırım :)

@chnkrmz şubeye gitmeye de gerek yok. telefon ile kapattıracağım deyin borcu yoksa.
neden soruyorlar "ihtiyacım yok" deyin haledin. lüzumsuz 2-3 tane kredi kartımı böyle kapattım

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
çok iyi pazartesi çalışıyolar sa bu işi hallederim ben. gidip kapattırayım kartı. internet alışverişi için paypal kart var zaten

@emrehan.

telefondan oluyomuydu yav. ben bi ara böyle kapatmak için aramıştım şubeye gitmem gerektiğini sötylemişlerdi bana :D

Pazartesi Özel Bankalar çalışıyor sanıyorum.

3 ay önce falan kapattım 3 tane kredi kartımı. aynı şekilde hesaplarımı da bu şekilde kapattırdım. dilekçeyle falan da uğraşmadım.

O kadar kredi kartı limiti oluyor mu?

@Osman Kıtay
o kadar derken 400 e inmesi mi 5 bin teklif etmeleri mi :D

Benim kredili hesap limitlerimin toplamı bile 7500 lira. Kredi kartlarını söylemeyeyim. Epey yüksek. Beni holding ceo su filan sanıyorlar galiba :)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
hesaba ayda yatırılan paraya göre teklif ediyolar galiba :D ama çok da abartıyolar. yani 5 bin kredi limitim olsa ben onu kullansam valla billa batarım

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Ben anlamıyorum bu bankaları gerçekten... Yani gerçekten insanları dolar işareti gibi görüyorlar...Karşıyaka merkez kafasına göre herkes takılıyorlar :)

maaşa göre de değil harcadığın paraya göre ve düzenli ödemeye göre limit yükselir. benim 900 tl ile başlayan kart limitim şuan 5700 tl limit bana fazla ama bazen yüklü bir şey çekmek gerekiyor. o zaman çok faydalı oluyor. kendi limitini bildiğin sürece bir zararı yok.

@chnkrmz

Öncelikle size sormadan limitinizi çıkartıp indiremezler. İndirseler bile, ödemeleriniz geçtir o yüzden yapma ihtimalleri olabilir ama şöyle düşünün ;
750 TL lik limitiniz var , harcıyorsunuz bir ekstre geliyor 1200TL delirmez misin ? :)
Kartı da kapattırmak istiyorsan, yakınında ki AVM lerde olma ihtimali yüksektir, gidip oradan da kapatabilirsin sanırım..
Kredi kartı kötü bir şey cidden :)
Limit fazla ama o limite gelmemek için hep kendimi zorluyorum :) Gelirsen, ipi kaçırdın demektir..

@chnkrmz
garanti bankası sapık bir banka, sebebi bu hocam :)

Öncelikle Tüm bankalar (Devlete ait ziraat Bankası dahil) önümüzdeki haftaya kadar tatil değiller yani dilediğiniz işlemi dilediğiniz bankadan yaptırabilirsiniz.

İkinci olarak sizin durum iyi, 3500 limitle alınan kart sırasıyla önce 6000 sonra 9000 sonra 11000 tl limit arttırımına gidildikten sonra 18000 tl ye dayanmış ki müdahale ettik en sonunda şimdi tekrar istenilen seviyelerde az daha kassam sıfır araba alırdık sanırım tek kartla :)

Geri