Merhaba;
Eşim için bisiklet forması alacağım. Aslında Mavic 2015 Meadow Bayan forması beğenmişti ancak bedenini bir türlü bulamadım. Başka marka model tavsiyesi olan var mıdır ? İnternette o kadar araştırmama rağmen alabileceğim siteleri de bulamadım.
Teşekkür ederim. Linki daha önce incelenmiştim. Yeniden baktım. Bisiklet formalarında bayan modeller her sitede çok az malesef. Başka tavsiyeniz varsa alabilirim.
erdoğanlar,pinarelli.com,aktifpedal.com,özceylanbisiklet.com,kadansbisiklet.com bu sitelere bakabilirsiniz.Ya da sora tekstilden forma tasarlayıp yaptırabilirsiniz,yahut kipeo dan filan
Doğru ölçüler ile MERLİN wiggle chainreactioncycles a da bakın bayanlar da indirim mevcut. Chainreactioncycles da altura y di galiba bazı markalarda indirim var...
Bende aynı sorunu yaşamıştım ama bir yerden sorunu çözdüm. Buraya yazamıyorum. Çünkü herkes link paylaşırken sorun yok ama ben bayan sürücü olduğum içib ben link paylaştığımda hemen üstüme çullanıyorlar. Pişman oluyorum paylaştığım herşeye
dhb modellerine bayılıyorum hem erkek hem kadın modelleri çok hoş,bi göz atın derim.
(link)
Bir örneği şu mesela:
http://www.wigglestatic.com/product-media/5360108926/dhb-Blok-Women-s-Short-Sleeve-Jersey-Micro-Short-Sleeve-Jerseys-Teal-Yellow-SS16-TW0291-12.jpg?w=2000&h=2000&a=7