arkadaşlar aranıza bayrampaşadan katılıyorum salcano ngf 24 sahibiyim gezi ve diğer organasyonlarda hangi gruba daha yakınım beni bilgilendirirseniz sevinirim iyi günler
Merhabalar
Bu sene İstanbul üniversitesi Veterinerlik bölümüne başlıyorum.
Bayrampaşa'da oturuyorum... 18yaşındayım.
Bilgisayar, edebiyat başlıca ilgi alanlarımdandır. Kitap okumaksa vazgeçilmez hobimdir Bilgisayar, kitap okumaya engel olsa da dengede tutmaya çalışıyorum.
2.el bisiklet alarak kendimi geliştirip gezi organizasyonlarınızda yer almak istiyorum
slm eyüp öncelikle foruma ve aramıza hoşgeldin ! bisikletini aldıktan sonra beraber pedallayabiliriz bize yakın sayılırsın ! forumdan bütün gezi ve organizasyonları takipedebilirsin ! hoşçakal
HErkese selam ş.içinde bisiklet kullanıyorum. Elimde 3tane klasik bisiklet mevcud ve bnlardan en iyi verimi alarak arkadaşımla uzun yola çıkmak için uğraşıyoruz her türlü yardımınızı bekliyoruz..
amacım ilk başlarda elimdeki kadrolarla bir iş yapabileceğim veya yapamıcamı öğrenmek sonrasında bütceme uygun bir bisiklet alıp yavaş yavaş ugrade etmek bu amaçla..
btwin markasında var
five.1 veya rockrieder 5,2
SEDONA 701
maks. 400 tlye çıkabilrim oda taksitli olması halinde öğrenciyim malum ve kendi obim konusunda da kimseden yardım almayı düşünmüyorum
Bencede elindekileri şehir içinde kullanmanı öneririm. Uzun yol için pek sağlam değillermiş gibi duruyorlar. Sedonayı öneririm sana bütçen uygunsa. Ayrıca Rockriderda kullananlar gördüm. Fena durmuyorlar fiyatları nedir tam bilmiyorum ama başlangıç için uygun olabilir.
Kolay gelsin.
Merhaba
Uzun suredir aklimda olan bisiklet sevdama hayalimdeki bisikleti alarak son verdim ve araniza katildim. Istanbul Bayrampasadayim ve her gun veya en kotu iki gunde bir en az 5 km yol yapiyorum.
Ismim Baki, Banka yoneticisiyim
Bisikletim Corratec Dolomiti Tiagra