Scudo Sports

Bayrampaşa

Scudo
Merhabalar. Ben de yagmurlu havalar haric her gun Eyup pierre lotinin oradan kanal7 ya gidip geliyorum. Ekseriyetle demirkapi-rami-gop meydan-pierre loti yapiyorum nadiren de eyupsultandan cikiyorum. B.pasa bana cok ters sayilmaz, turlamak istenir ve organize olunursa katilabilirim. Selamlar. :)

arkadaşlar selam
Bayrampaşa değil ama gopaşadan sarıyere tur planlıyorum cumartesi günü için ( hava müsait olur ise)
Yol bisikletim var düz yolda 25 civarı tempoda sürebilecek var ise haberleşelim
Gidiş geliş 70 km civarı tutuyor

merhaba, ben de Atışalan-Esenler'deyim ben de katılmak isterim turlara, haftaiçi akşam veya haftasonu; ramazanda nasıl olur bilemedim

Varsa tur yapmak isteyen bu hafta sonu yapabiliriz.
2-3 kisiden fazla olmayan ufak gruplar varsa onlara da katilabilirim. 3-4 kisiyi gecince tadi kaciyor cunku.

Haftasonu izin günüm normalde. Ancak bayram için yarın izinliyim. Sabah 7 de Yıldırım mah. Çıkışlı eminönü-beşiktaş-Kadıköy-caddebostan güzergahında eşlik etmek isteyen varsa beklerim.

Herkese selamlar Bayrampaşa altıntepsi de oturuyorum ofisim de altıntepsi de salcano ng250XL kullanıyorum. hafta sonları şehir içi yol yapıyorum temmuz ağustos aylarında bayrampaşa dan çanakkeleye sürüş yapmak niyetindeyim. tek pedal değil de kamp atarak ilerliycem cumartesi pazar gidiş pazar günü duruma göre feribot ile dönüş yapmayı düşünüyorum. Katılmak isteyen olursa hem etkinlik anlamında hemde tanışma anlamında güzel olur diye düşünüyorum. Herkese keyifli sürüşler

Geri