Scudo Sports

Bayrampaşa

Tur olayı guzel de işte su ortalama olayı bıraz sorun aynı kondısyon da ve bısıkletler aynı olmayınca bıraz sorun oluyor turlara katılmıyorum bende mısal arkadasım benım eskı bısıklet le pesımden gelıyor ama ben sureklı durup beklıyorum onu :D beklemek sorun degıl ama bu sefer de ben sınırları zorlamadıgım ıcın terlemıyorum :)

Scudo
@ElcaSeJawS Katiliyorum, ama sabredip 1 ay turlayinca da esitleniyor tempolar. Eskiden bende devamli bekleyen tarafta oluyordum ama artik eskisi gibi duzenli surmedigim ve zevk icin surup hosuma giden yerde durdugum icin 18 ortalama ancak yapiyorum.

@Kuzey Ege Size de ozel mesaj atilmiyor bana da. Ozel mesaj ile konusabilirz mesaj atabilirseniz.

Evet var mi bugun musait ?
kuzey ege ile cikacaktik ama erken saat bana uymadi.
Hasdal>Belgrad , Sariyer, Florya rotalarindan birine gidebiliriz.

merhaba bayrampaşadayım bu gün sürebiliriz isterseniz

merhabalar bisiklet sürecek arkadaş arıyorum bayrampaşada ikamet ediyorum pedallamak isteyen varsa mesaj atmalı

• Beğen
Tepkiler: Emre G.
Selamlar. Haftasonu turları olursa katılabilirim

fatihteyim akşamları ve pazar günleri katılabilirim memnun olurum yaş 28 tecrübe orta hallice saygılar :)

Arkadaşlar istanbul bayrampaşada ikamet ediyorum akşamları bisiklet sürebiliriz yeni oluşturduğumuz grubumuzda toplaşmayı düşünüyoruz anlık aktif bir grup herkesi bekliyoruz

(link)

• Beğen
Tepkiler: furkanbalkan
28 şubat pazar günü saat 11 12 civarı edirnekapı karaköy beşiktaş sarıyer turu yapıoz gelen varmı arakdaşlar

Bayrampaşa yıldırımdan.hafta sonu turlar olursa katılabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Carlito
merhaba bende bayrampaşa yıldırımdayım turlar olursa katılırım :) 50 km ye kadar yaşım 34

hatta whatsap grubu kuralım derim naçizane

ben her hafta sonu çıkıyorum cumartesi pazar hafta içide saat 7 den sonra çıkarım ilgili arkadaşlara duyurulur
ön ayak olalım organize işlerine de bu vesileyle sevdiğimiz bisiklet sporunu daha fazla yapalım
bir kaç kişi gezmek hem daha eğlencelide olabilir :)

Ben finallerden sonra bisiklet alıcam şu sınavlar bitsin size katılmak isterim :)

Yeni başlayan kabul ederseniz tabi :d

Teraziderede oturuyorum

• Beğen
Tepkiler: Carlito
benim için hiç sorun olmaz sen genç adamsın kondisyon açığını çabuk kapatırsın bence:) maksat turlamak zaten mutlu olmak
finallerden sonra görüşmek üzere diyelim:)

• Beğen
Tepkiler: derracetii
Geri