Scudo Sports

Bayrampaşa

Rica ederim aksesuarlarıda almısın spd pedalda takılmıs sürüşe hazırsın bundan sonra artık tur resimlerini görcez heralde tekrar hayırlı olsun cok güzel görünüyor. Tekerdeki reflektorler görünürlügü arttırır ama kötü duruo sanki bu bisiklette :)

Scudo
Bende ayın 17 sinde alacagim bisikletimi 5-15 yaş arası aktif bir şekilde kullandım ancak son 3 yıldır hiç kullanmadım daha sonrasinda hep birlikte musait oldukca turlarsak super olur gercekten bende 500 evler ali fuat basgil taraflarinda oturuyorum

(Yaş 18 zayiflamak icin aliyorum bisikleti)

Merhaba arkadaşlar ben de bayrampaşada forum ıstanbula 15dakika mesafedeyim. Bugün bisikletin siparişini verdim, yani yeni ve acemiyim biraz ancak sporla içli dışlı olduğum için kondisyonum fena değildir. Sizlere katılmak isterim.

Turlarla ilgilenen arkadaşlar, tüm iletişimimiz facebook üzerinden oluyor, gruba katılırsanız etkinlikleri-paylaşımları takip edebilirsiniz. Genel olarak her hafta bir etkinliğimiz oluyor.

Ben de neden uzun zamandir turlamiyorlar diyorum. Facebook, Twitter vs. sosyal medya kullanmayanlari da dusunerek buraya da yazsaniz daha iyi olmazmi? Ben bu gruptayim mesela.

s.a hayırlı olsun aiiah kaza bela vermesın . bende kullanıyorum , fakat sele sıkıntı değiştirdim :)

Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde pedallayın. Aynı bisiklete bende sahibim. 3 ay kadar oldu çok memnunum.

Buda linki: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=121780&highlight=
Size önerim bir an önce ya SPD uyumlu ayakkabı ya da normal pedal alın. Yoksa hem sağlık açısından sıkıntılı hem de ayna kol daki siyahlık çıkıyor ve deore yazısı siliniyor.

Benim merak ettiğim bir konu var sizden yardım rica ediyorum. Ben bisikleti direkt mağazadan almıştım. Aldığımda bana hiçbir döküman, cd vs. vermediler. Sizlere verdiler mi? Eğer verdilerse bunların içeriği nedir?

Facebook grubunuza katılmak için başvurdum.Esenler'de ikamet ediyorum.Aranıza alırsanız sevinirim.

@Uğur SARIGÖL

Herhangi bir tura katılıp üyelerle tanışıp telefon numaralarımızı alırsanız, etkinlikleri öğrenebilirsiniz.

Ben 1 aydır turlara katılamıyorum, orası ayrı bir konu :)

Her hafta düzenli turlarımız devam ediyor, tüm bilgiler facebook gurubunda : (link)

Arkadaşlar Merhaba; 2013 Eylül de bisikletimi aldım.Bu zamana kadar 4 yada 5 defa etkinliklere katıldım.Yaklaşık bir ay önce bir ameliyat geçirdim.Şu an iyim.Bisiklete binmek için gün sayıyorum.Bir aksilik olmassa bu hafta sonu bu özlemimi gerçekleştirmek arzusundayım.Bayrampaşalı olarak etkinlklere katılmak isterim.En yakın zamanda tanışmak ümidiyle hoşçakalın Allaha Emanet olun.

@ERKAN TOPÇU

Geçmiş olsunnnn....
Sizi aramızda görmek bizi de mutlu edecektir.
Sağlıklı pedallamar dilerim :)

Teşekkür ederim.Yakın zamanda görüşmek ümidiyle.Hoşçakalın Sağlıklı Kalın.

Şu konu sayesinde onlarca kişiyle tanıştım, aktif bir bisiklet grubu oluşturduk, foruma açtığım en yararlı konu bu oldu herhalde :)
Başlığı görünce bir güncelleyeyim dedim :rolleyes:

Geri