Ben akşamları pek fazla çıkıyorum. Gündüzleri neredeyse hiç görmüyorum. Siz daha sık çıktığınız için benden daha iyi bilirsiniz. Ayrıca biz Bayrampaşa'da pek takılmıyoruz. Eğer bir grup kurarsanız ilk üyeniz ben olurum
Bence de Bi grup kurulması çok iyi olur. Bisikletimi aldığım an katılırım aranıza. Muratpaşa, ismetpaşa ve yeni doğan mahallesi civarında oldukça fazla bisikletli görüyorum. 30-40 desem abartmış olmam herhalde
Selam arkadaşlar, yeni katıldım ben de aranıza Uzuun bi zaman sonra tekrar bisiklete binmek heycan verici gercekten Bayrampaşa kartaltepe mevkiindeyim. Astro 10 yeşil siyah gören olursa el etsin Eski kondisyonumu kazandıktan sonra uzun turlara katılmak isterim. İyi akşamlar.
Amacımız tüm bisiklet severleri ortak bir platformda toplayıp her hafta farklı sosyal aktiveteler oluşturmaktır.
yapacağımız tüm organizasyonlar tamamen ücretsiz olacaktır. bizim gibi grupla pedallamak isteyen dostlarımızı aramızda görmekten büyük memnuniyet duyarız.
Bayrampaşa ve komşu ilçelerdeki tüm dostlarımızı grubumuza bekliyoruz.
Bayrampaşa Bisiklet Kulübü
(link)
valla tanışmak babında Bi ara turunuzun başlangıcına gelmeyi düşünmüyor değilim size katılamasam da arkanızdan Bi matara su dökerim tez gidip gelin diye inşallah bir zaman sonra bisiklet ile de katılırım. Birikimlerim devam ediyor.
Bu pazar Belgrad Sarıyer turu yapacağız. Grubumuzda henüz yeterli sayıya ulaşamadığımız için etkinlik oluşturmadık. Katılmak isteyen arkadaşlarımız buradan irtibata geçebilir. Önümüzdeki haftadan itibaren grup üzerinden etkinlik oluşturmaya başlayacağız
Bayrampaşa Bisiklet Kulübü (BABİK) olarak ilk gece organizasyonumuzu çarşamba akşamı gerçekleştiriyoruz.
muhtemel rotamız Fatih üzerinden Sultanahmet Eminönü ve Kabataş. Kabataş'ta bir mola verip çaylarımızı içerken rotanın devamı hakkında güncel grup enerjimizi tartarak karar vereceğiz.