Scudo Sports

Bayrampaşa

@Yakup Özcan

Pazar günü için güzel bir tur planlıyoruz. Rota ve detaylı bilgiyi bu topik üzerinden bildiririm size.

Scudo
İkinci turumuz bu akşam saat 18.30 da sabit buluşma noktamız olan Bereç Metro İstasyonuna 50 metre mesafede ki 3M Alışveriş Merkezi otoparkında başlayacak. Kabataş sahil ve duruma göre daha da ileriye gidilecek.

Bayrampaşa da yada yakın ilçelerde oturan tüm bisiklet kullanıcılarını bekleriz.

Kask-gözlük-eldiven-ön/arka farlar-yedek iç lastik gibi malzemelerinizi yanınızda getirmeyi unutmayınız.

Facebook kullanmayan/grubumuza üye olmayanlar için;

Cumartesi : (link)

Pazar : (link)

Ben de Gaziosmanpaşa'dayım. Turlarınıza seve seve katılırım :)

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 19 sede ara vermiş olduğum bisiklet hobime bir bisiklet alarak yeniden başladım. Bayrampaşa Çevik Kuvvet yakınlarında oturmaktayım. 2 haftadır Bayrampaşa dan Topkapıya ordadan da Abdi İpekçi yolu üzerinden sahil yoluna inerek Bisiklet yolunda turluyorum. Malum tek başına turlamak pekte keyifli olmuyor. Bana katılmak isteyen arkadaşlar yada bu güzergahı kullanarak turlayan arkadaşlar varsa beraber pedallamaktan keyif duyarım.

mrb hakan bızde terazıderede oturuyoruz 2 gunde bır bızde cıkıyoruz saat 4 gıbı cıkıyoruz koskanın oradan merter bakırkoy ve sahıle gecıp sırkecı yapıyoruz gun ve zaman belırtırsen beraber cıkabılırız musaıt oldugumuzda

@volkan rözet
pazar karaburundan vazgeçersem ben katılırım arkadaşlar tabi antremanım hiç yok sayılır

Yeni bisikletim Rockrider 8.1 28/10/2013 Bayrampaşa Forum İstanbul Decathlon'dan aldım. Bisikletin ilk kullanımı gerçekten iyi özellikle vites geçişleri sessiz ve seri. Süspansiyon RockShox Rocon Silver TK hakkını veriyor en ufak bir tümsekte ve engebede tepki veriyor ve yormuyor gidondan kilitmeli ve rebound ayarı ile kendini tamamlıyor. Frenler muazzam diyebilirim çok fren kullanan biri olarak Avid Elixer 3'ü çok beğendim hidrolik frene yeni geçen arkadaşlarım dikkatli olmalı ani frenlerde tepe taklak olmayın .. Hafiflik bakımından bisiklet biraz daha hafif olabilirdi 13 kg'lık ağırlıyla orta derece bir ağırlık sağlıyor. Sele bakımından zayıf selesi biraz rahatsız edici uzun kullanımlarda gece uyutmayabilir. Genel hatlarıyla bisikletin verilen paranın hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum kullanımı ve dengesi bir scott'u aratmıyor. Yol tutuşu hakkında da biraz bilgi vereyim yüksek hızlara imkan sağlıyor ve gidon kontrolü sağlamak gayet rahat ve kolay sanki siz değilde bisiklet sizi kullanıyor gibi :). Bazılarına göre şekil olarak yakışıklı değil diyenler var , ben aksine bisikleti çok yakışıklı buldum alımlı ve çekici ;) en nihayetinde tavsiye edebileceğim bir bisiklet memnun kalırsınız ;) herkese iyi pedallar kazasız belasız inşallah..

En yakın zamanda fotoğraflarınıda göndereceğim .

• Beğen
Tepkiler: gok
Bisikletiniz hayırlı olsun anlattıklarınıza bakılırsada epey içinize sinmiş. Görünüş zaten zevk meselesi tartısılmaz göreceli sonucta önemli olan sizin begenmeniz. Güle güle kullanın resimleride yazıyla paylassaydınız iyi olurdu böle tek okuyunca cok yavan kalmıs en kısa zamanda bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Faruk Emre Kaya
Güle güle kullanın. Seleye alışamazsanız değiştirirsiniz fakat en azından 1-2 hafta denemek lazım.

Bu arada bu saatte bisikleti almanız da ilginç bir detay. :p

Elime paylaşımdan yaklaşık 2 saat önce geçti :) o sürede epey sürdüm zaten gecede heyecandan uyuyamadım heyecanımı sizinle paylaşayım dedim :) , kilometre saatiyle beraber 1650 lira tuttu bu arada

Hayırlı olsun.Kazasız pedallamalar.Jelli sele kılıfı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Faruk Emre Kaya
Eyvallah saolasın , jelli sele kılıf faydalı olur diyosun yani bidahaki gidişimde onada bakıcam teşekkürler :)

resim eklemek istiyorum fakat ekleyemiyorum url istiyor sürekli nasıl ekleyebilirim ?

herhangi bi upload sitesine upload ediceksin önce ordan sana link vericek url forum urlsini buraya kopyalıcaksın. hizliresim.com kullanabilirisn yada baska araya bilirisn googleden resim upload siteleri diyerek.

Geri