Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bebeğime Bayram Temizliği :)

Konuyu okurken aklıma geldi, bende bisikletimi köpüklü suyla yıkıyorum hemde sürekli denecek kadar çok yıkıyorum deyim yerindeyse toz kondurmuyorum ama yıkadıktan sonra zinciri hiç yağlamam oda hiç sorun çıkarmadı fakat tehlikeli bi durum mu bu sizce ?

Scudo
Bende lastiklerime araba lastik sütü çekiyorum devamlı. :)
Bizde hastayız severiz bisiklete bakmayı.

@Emre Cantürk

Tamam hadi ben sordum, o yag tozu pisligi üzerine cekmezmi?

Abdulsamet,Sürekli yıkama.Sürekli yıkamak da iyi değil.Yıkadıktan sonra mutlaka yağlamasını yapmalısın ama çok değil az yağla.Tehlikesi değil de sağlıklı değil.Zincir bir süre sonra yağsızlıktan dişlileri ve ayna kol dişlerini yemeye başlar.Aşınma oluşur zamanla.Arka attırıcın zarar görebilir.
mertceo,Sürekli lastik yağı iyi değil.Lastikleri çatlatır mahfeder.Ben bir defaya mahsus yaptım.Bir defadan birşey olmaz ama tekrarlarsam benimde lastiklerim çatlar erir gider yanakları..
Murat abi,Çeker tabi de ben sahilde toprak zemine girdim çıktım sonra toz kaplı asfalt yolda 34-35 tempoda 40 km yol sürdüm geldim eve baktım lastiklerde hiç birşey yok hala ilk sürdüğüm gibi parlak cilası duruyor ne toz ne çamur gelmiş.Çok az nokta nokta toz var sadece :)

Güzel temizlik olmuş sık tekrar etmek lazım

Foruma hosgeldiniz,

önce sormak istedigim bianchi 3x4 ne oluyor? Sonra en son 2013 de yazilmis bir konuya ve bu konuda kimse bisiklet satin almak istedigini yazmadigi halede neden bugün kayit olup ilk mesajinizda satilik bisikletiniz oldugunu yazdiniz. Bisikletinizi satmak istiyorsaniz ikinci el kategorisinde ilan acabilirsiniz.

Gercekten sadece meraktan soruyorum ki zaten benim tahminim de foruma bir daha ugramaz ve cevap da vermesiniz.

Geri