Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bedo-Berkin-Sinto yeni street videomuz

yeni video hazır :D hemde kasklı ama buradaki yorum sayısı çok az :( onu koymasak mı acaba ?

• Beğen
Tepkiler: bedo
Scudo
Hakikaten kadro sorunun kaynağı belli oldu.. Maşallah-ı-helal size ......

de nediyeceğimi çok biliyorsunuz .. Bari aman deyim dikkat edin .... ilk çarpacağınız yer göğüsünüzü gidona sonrada kafanızda yere .. bunu hiç aklınızdan ,kafanızdan da kaskınız hiç çıkarmayın lütfen ..
Bedocum güzelim öyyyle ce kask duruyor galiba .:(

Ama bir kezdaha Allah nazarlardan korusun sizi çok beğendim , her gün daha iyi oluyor bence

Harika bir video olmuş çocuklar elinize sağlık, özellikle kedili bölüme bayıldım :)...

Güzel video gençler, gündüz çekilmesi daha net bir videoya imkan sağlamış.
Eksikleriniz kasklar, kameranın daha az oynatılması (mümkün oldukça elde az hareket etmeli) birkaç yanlış açı.Bunlar da düzeltilirse film çalışmalarına başlayın :)
Kediii, aman Allah'ım ne şirin duruyor :) bisikletçilerin kedi sevgisi videoda, ne güzel.

Kasklı videomuzda hazır yakın zamanda onuda ekleyeceğiz :)

Gerçekten süper olmuş.Hepsi çok güzel hareketlerin.Devamını da görmek dileğiyle.SÜPER!

Sinan & Bedo bu videoyu digerine göre daha cok beğendiğimi söylemeliyim hele en sonda ensesinde kedi tasıyan arkadaşa bittim :)

emeğinize sağlık çok güzel bir video olmuş ben daha şimdilik izliyorum. kask hakkında herkesle aynı düşüncedeyim 2. vidoyu beklemekteyim

Geri