Yangın tüpüne misilleme gibi algılayacak olmazsanız ben de insan icadı bir örnek yerine tabiattan yine herkesin bildiği başka bir örnekle karşılık vermek isterim. Doğada en güzel cins erkeklerdir. (örn.tavus kuşu vb. vb. vb.) Hem öyle olmasaydı makyajı genelde kadınlar yapıyor olmazdı.
(tüm bayanlardan özür diliyorum)Bence erkekler sadece Y(erkek eşey kromozumu) değil kendilerinden güç ve irade katıyorlar dünyaya.
(tıpkı kadınların da sevgi ve şefkat kattıkları gibi) Bence güzellik ise her iki cinsin de ortak malı..
özür dilerim, konu kaymaya başladı hemen toparlıyorum.
ehehehe
şeeeyyyy.. sanırım ben feminizm kokusu aldım da ..
kendimi tutamadım sanırım..
Konuyla belki direk alakası yok gibi ama hemen şimdi aklıma bir örnek daha geldi..
Evet tüm hanımlar başımızın tacıdır, cennet anaların ayağı altındadır vb...
ama hiç bir kadın asla Hz. Meryem Validemizin yerini doldurmaya namzet(eşeysiz ve dolayısıyla ilahi bir kadın) olamaz...
(bu parağraf yukardaki baloncuğun ilk iki cümlesine atıftır)
Hiç kimse cinsiyet olayına yalnızca kendi durduğu yerden bakmasın.
Yanlızlık Allah'a mahsustur. Ama kendine eş olarak, işini, hobisini vb. seçenlere yada işinden, gücünden, başka sebeplerden dolayı bekar yaşayanlara da rabbim sabır kuvvet versin..
Saygı ve sevgilerimle..
yaaa arkadaşlar kusura bakmayın, yukarıdaki dediklerimin bisikletle hiç bir alakası yokmuş. Şimdi aklım başıma geldi ve konuyu bisikletle ilişkilendirecem. bakın bomba geliyor..
Hayat, bisiklete binmek gibidir, durursan düşersin. İster tek kişilik bisiklete biiiiiin, ister tandemeeee.
Hadi bana eyvallah, acayip çekmiş beni bu konu.. valla aslında bissürü başka işim vardı.
Son söz: Evli olanlar eşlerini kendileri için öpsün, bekarlar ise avuçlarını yalasınlar