Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beldesan cosmic iyileştirme

A

Anonim

Silinmiş hesap
Merhaba arkadaşlar, çevrenin boş uğraş olarak gördüğü benim ise evladiyelik olarak düşündüğüm bisikletin yorgunu almak istedim ve ufak ufak sindire sidire iyileştireyim dedim.
Elimdeki ekipmanlar ile sökebildiklerim ve başlangıc olarak birazcık boya kaldırma ve zımpara yaptım.

Scudo
yolun açık olsun güzel bir yenileme çalışması olacaktır. şimdiden başarılar.

Ilk defa gordugim bir model beldesanlarla ozel ilgileniyrum bisikletin yenileme oncesi fotoları var mi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hüseyin Abi şu an beni duygulandırdın cidden. O benim ilk bisikletimdi ve birçok şeyi onunla öğrendim. Bu halde görünce hem sevindim hem de hüzünlendim. İnanıyorum ki çok güzel bişey çıkacak. Konuyu takibe alıyorum. Bütün aşamaları fotoğraflayıp atarsan çok sevinirim. Ayrıca sanırım yanlış bi bilgilendirme olmuş çünkü bisiklet Beldesan değil Bisan. Hatta arka fren bacağının bağlandığı parçada BİSAN İZMİR yazısını göreceksin. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Boya kaldırmada zımpara yerine kimyasal kullanılsa nasıl olur ? Bende bu aralar yenileme düşünüyorum boya olarak nasıl bir yöntem düşünüyorsunuz ?

Kolay gelsin.

bende de vardı frenleri tutmuyordu.1990 yılında almıştım,sattım.sontaki yıllar bu kusuru düzeltmişlerdir belki..

@soner kalaycıoğlu Fren tutmamasının sebebi fren kollarına, fren teli borusunun girdiği parça pilastik olduğundan, metal bir parça kullanırsanız fren taş gibi oluyor.
@hamidgf ben kimyasal kullanmak istemedim uğraşim istedim, aslında bisşklette darbeler yok ise yüzeysel bir zımpara yapılıp boyanabilir.
@Bekir Kalak bekirim düzeltme için teşekkür ederim bu arada üniversite durumun nasıl sonuçlandı? :) birde kocaelideki bisiklet kalpazanın adı neydi bu bisikleti peugeot diye sana satan?

38269 dosyayı görüntüle

Tam 3 kat astar atıldı, boya ile iyice dolgu yapıldı.

38270 dosyayı görüntüle 38270 dosyayı görüntüle

Eski hali

Beldesan olmadigi kanatindeyim zira beldesan modellerinin hic birinde vites kollarını direk kadroya baglamak icin dizayn yoktu beldesan rabbit modelinde de ek aparatla ancak baglani yordu buyuk ihtimalle @Bekir Kalak in da dedigi gibi bisan olma ihtimali yuksek bisanin peugeot a ürettirdigi kadrolardan olabilir vitea kollari simplex ise biraz daha dedigim guclenir

• Beğen
Tepkiler: CEMİKO74
@huseyinbozan Çok güzel gözüküyor, birşey sormak istiyorum. Bende de son zamanlarda aşırı bir ilgi oluştu eski model yol bisikletlerine karşı ve oturup kendim elimden gelidiğince gerekse yardım alarak toplamak istiyorum. Lakin öncelikle uygun fiyatlı bir kadro bulmam lazım bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

@huseyinbozan Abi şu an Gaziantep'te mimarlık okuyorum yani istediğim oldu gibi :) O adamın ismini de burdan böyle vermek forum kuralları açısından doğru olursa paylaşabilirim çünkü kendisi tam bir sahtekar sen de az çok biliyorsun

:) evet @CEMİKO74 beldesanlarla alakali özel ilgim var vaktim oldugunda butun modellerin isimlerini ve ozelliklerini cikarmak istiyorum o zaman herkesin bilgisine tecrubesine basvuracagim :) yardimci olursaniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: CEMİKO74
Geri