Scudo Sports

Beldesan restorasyon

çalıştığım yerde bile prosedürü tam işleterek yapabildim. Sipariş aç, iş emri oluştur, reçete zart zurt, cari hesap , fatura irsaliye.... izdirap oldu. Sonuç 20 lira...ama katlanmaya değer.

Scudo
Bu toz boyayi bursada nerde yapacaz abi o konuda tavsiyen var midir?

• Beğen
Tepkiler: Strelok
@mariokaldato Bende yakınlardaki sanayi sitesinde buldum. Firma sahibine meramımı anlattım, normalde yapmayacağını ancak madem ki böyle bir işe kalkışmışsın getir hallederiz dedi. Önümüzdeki hafta sonuna kadar araştırmaya devam edip bir yerde karar kılacağım.

@aknorl Ben de kadro boyatıcam fakat Ankara'da nereye boyatabiliriz? Önerebileceğiniz bir yer var mı? Ostimde Renk boya var acele etmezsen 50 liraya yaparız dediler de nasıl bir sonuç çıkar bilemiyorum.

@Mert S.
Pazartesi günü bilgi edinip paylaşırım...renk boya hakkında...

• Beğen
Tepkiler: Mert S.
Takipteyim inşallah sonuç güzel olur . Beldesan Rabbit çok güzel bir bisiklet, bir zamanlar kullanmıştım . çalınmıştı :(. Şuan elimde Beldesan hunter var . çalışmanız bana ilham verdi . bende restorasyon yapmayı düşünüyorum .

Bütün mesajları okudum, gördüğüm kadarıyla en büyük sorunun boya . Kadron aluminyum olsaydı boyasız sıkıntı olmazdı ancak gördüğüm kadarıyla kadron çelik o sebeple boya mecbur. Benim şöyle bir tavsiyem olacak plasti dip diye bir uygulama var. Plastik kaplama gibi birşey. En güzel yanı çizilen yerin üstüne yama hem çok basitçe hemde izsiz bir şekilde yapılabiliyor. Mat bir görünüm oluşuyor, istersen ek olarak parlak olması için parlatıcısı da ayrı satılıyor. Youtube a "plasti dip" diye yazarsanız emsal uygulamaları görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Strelok
Geri