Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ben bisikletin zeki, çevik ve atılganını severim...

Scudo
@BULUT ÇELİK

Evet oda tonkava kullanıyor :in: Kadro çok sexi yaw :D Bianchi'nin tasarımları çok harika ... Hayırlı olsun diyorum .. Çiziksiz kazasız belasız bol pedallar

• Beğen
Tepkiler: drumuta
amanın.. bu ne böyle.. şehir içinde bu bisiklet uçurur insanı.. fena gider..

• Beğen
Çok başarılı bir çalışma olmuş,tebrikler Umut bey.

Fotoğraflara tekrar tekrar baktım.Aynakol Sanırım LX,onun için yaptığınız çalışma ayrıca çok güzel olmuş.

Bisikletin ağırlığı bana göre Max.9.5 Kg'ı geçmez. V-Fren olsaymış ağırlıkta zaten Taban yaparmış.;)

Gerçekten mükemmel bir çalışma olmuş,aynı mükemmellikte keyfini süreceğinize eminim.:)

Kazasız,belasız kullanmanız dileğiyle..

Selamlar.

• Beğen
ben bisikletin ağırlığından çok bu kadar asimetrik parçanın bir arada ne kadar uyumlu olduğunu gördüm. Bu kadroyu daha önce hiç görmedim ancak kesinlikle biancinin şuana kadar gördüğüm en güzel kadrosu. kadro tasarımı whistle hakan ya da huron un karbon kadroları gibi ancak bence çok daha güzel.(whistle tonkawa ile aynı galiba. kadro üreticisi bianchi olduğu için) özellikle arka bağlatıntısı çok hoşuma gitti. parçaların hepsinde kesinlikle sonsuz emek var. kaç gece ebayda chainreactorda parça seçebilmek için kafa patlatıldığı belli:D
tebrik ederim çok iyi iş çıkarmışsınız. geriye yolların ve bisikletin hakkından gelmek kalıyor. hayırlı olsun..

• Beğen
@Cüneyt Kılıç

doğrusun kardeş tonkawa whiste ile aynı ancak son whiste de parlak bi görünüm hakim arka çatal da gri tonlarında ..bianchi bunu monoque carbon multifiber olarak tanıtıyor.ben çok kullana göremedim.ilk bakışta çok ince bi görünümü var ama kullanımda adete senle bir esniyor. Çok hoplayıp zıplamaya gelir mi bilmiyorum ama hiç bir aluminyom kadro bu tarz bi his vemedi lastik gibi bişey..acelem olmadığı için dediğin gibi biraz süre geçti ebayda özellikile
ama değdi doğrusu...

:eek: hayırlı olsun gerçekten süper bir bisiklet toplamışsınız bisikletin görünüşü ve kompenantı harika..... bol pedallar

• Beğen
@drumuta

Kazasız sürüşler.
Bisiklet etkileyici ve zarif bir görünüm sunuyor.

Bisikletin ağırlığını ve yukarıda verdiğiniz parçaların her birisinin ne kadara mal olduğunu öğrenebilirmiyim ?

• Beğen
@Kıvanç Pürtelaş

kardeş maliyet ve ağırlık yarına
tartı ve faturalar yanımda değil....

arkadaşlar ağırlığı merak edenler için şimdi tarttım:
8.7 kg
dahası olur da yeter artık .....

Tek Kelime İle Muhteşem
Gidon Harika Görünüyor
Güle Güle Kullanın

• Beğen